2011. augusztus 2., kedd

4. Ördögkatlan Fesztivál - 2011. augusztus 3-7. (utolsó ajánló)

"3 falu, 13 programhelyszín, 5 nap, 2 fővédnök, 5 díszvendég, átlag napi 30 program, zene, színház, irodalom, film, képzőművészet, jó borok és strand várja azokat, akik augusztus 3-7-ig az Ördögkatlan Fesztiválra látogatnak.
Ne feledjük, már 2-án mulathatunk, hiszen Kisharsányban, a Médiawave képviselői és barátai, köztük Both Miklós, Ferenczi György és a Romungro Gipsy Banda, 20 órától tábortűz mellett nyitják meg az idei Médiawave falut. Itt indul kisharsányi útjára a Cafés & Citizenry elnevezésű nemzetközi összművészeti kezdeményezés, melyben három ország (magyar, roman, olasz) roma és nem roma muzsikusai, költői, képzőművészei és táncosai tesznek kísérletet a kávéházi zene roma gyökereinek felfedezésére és újjáértelmezésére. Az első alkalommal egy formabontó zenei műhely bontakozik ki négy nap alatt a fesztivál látogatók szeme láttára, melyhez kortárs irodalmi produkció csatlakozik a Pajta Café “autentikus” piazzáján. Egy mondatban: Kávéházakat alkotnak három országban, úgy, ahogy még nem láttuk! 
Reméljük, az időjárás kegyes lesz hozzánk, mi szeretnénk látni a Napot, hisz nagyon sok napraforgóval szeretnénk tiszteletünket és köszönetünket kifejezni melegítő sugaraiért. Ha esetleg esik - de ne legyen így -, összehívjuk a több ezres fesztiválközönséget, hogy esőűző táncot lejtsünk. "


"KÖZLEKEDÉS



  • Pécsről Nagyharsányba és Kisharsányba félóránként-óránként busszal, Palkonyára vonattal lehet eljutni. Éjjel, a programok végeztével különbuszok indulnak vissza Pécsre.
  • Pécsről Nagyharsányba ún. KONCERTjáratokat fogunk indítani, ezek ingyenesek lesznek. Menetrendjük itt található.
  • A falvak között karszalaggal ingyen igénybe vehető KATLANBUSZ jár, kattints ide a menetrendért!"


Az előző kedvcsinálók:
ÖRDÖGKATLAN csakis ANGYALOKNAK! 1 - kedvcsináló
ÖRDÖGKATLAN csakis ANGYALOKNAK! - kedvcsináló 2
ÖRDÖGKATLAN csakis ANGYALOKNAK! - kedvcsináló 3
ÖRDÖGKATLAN csakis ANGYALOKNAK! - kedvcsináló 4
ÖRDÖGKATLAN csakis ANGYALOKNAK! - kedvcsináló 5
ÖRDÖGKATLAN csakis ANGYALOKNAK! - kedvcsináló 6

Nincsenek megjegyzések: