2013. november 28., csütörtök

Akusztikus dal és koncert az Óriástól


Ingyen letölthető dallal harangozza be pénteki akusztikus koncertjét a budapesti Óriás. 

Rendkívüli koncertre készül november 29-én a hangos rockzenében utazó Óriás. Pénteken a Gozsdu Manó klubban a zenekar finomabb oldalát mutatja meg: akusztikus koncertjén csendesebb, áthangszerelt műsorra számíthatnak az érdeklődők, ráadásul három vendég is csatlakozik a kvartetthez.
“Nem sűrűn csinálunk ilyet, évente nagyjából egyszer. Szeretjük a hangerőt, de néha jó átevezni az akusztikus megszólalás világába: teljesen más hangulatok, hangsúlyok szabadulnak így ki a dalokból. A vendégekkel – akik személyes jóbarátaink - pedig új színeket is igyekszünk a saját világunkba csempészni.” – mondta el Egyedi Péter, a zenekar frontembere.
Az Óriással színpadra lép Galambos Dorina, a Mrs. Columbo frontasszonya; az Uzipov lágyszívű énekese, Hosszú Gábor, valamint a már visszajáró vendégnek számító Isten Háta Mögött-vezér, Pálinkás Tamás. 
A koncert alkalmából a zenekar meglepetéssel is készül: a Láthatatlan c. Óriás-dal  akusztikus verziója mától meghallgatható és ingyen letölthető a zenekar Bandcamp-oldaláról.

A koncert facebook-eseménye:


Nincsenek megjegyzések: