2014. február 10., hétfő

Forever Fűzi Ákos - jótékonysági koncert

Csak elismeréssel lehet szólni a Pécsi Est Café csapatáról és a fellépő zenészekről, akik jótékonysági koncertet szerveztek a tragikus balesetben elhunyt kosárlabdaedző, Fűzi Ákos családjának megsegítésére. (Az este során befolyt teljes bevétel a gyászoló családot támogatja.)
A rajongók is megmozdultak, jöttek olyanok is, akik egyébként nem járnak hasonló koncertekre és fizettek olyanok is belépőt, akiknek nem volt kötelező. Teltház volt, jó hangulatú teltház.

A tehetséges fiatal csapat, a Junkie Jack Flash vállalta magára a bemelegítést és sikerült is felforrósítaniuk a hangulatot a 30Y-ra, ahol már a kórusok is megszólaltak; és ez csak fokozódott a Kiscsillag színpadra lépésével. Ők Beck Zolit is maguk mellé vették egy dal erejéig, majd egy kis Fishing on Orfű is volt Rátgéber Lászlóval és a nyár meglepetésével, az évente összesen négy koncertre, a Fishing nulladik napjára újra megszólaló Kispál és a Borz gitárosával, Kispál Andrással fejezzék be. Míg a technikát átszerelték, Lovasi a Bor filozófiájából (Hamvas) olvasott idézettel tartotta bennünk a lelket, hogy a Punnany Massif-ra ismét beindulhasson a tömeg.
Nemes célért jó koncertet láttunk, a részleteket majd a következő posztokban...


Forever Fűzi Ákos - jótékonysági koncert from simarafoto on Vimeo.

Nincsenek megjegyzések: