2012. július 12., csütörtök

Féláron a Szigetre!

Sok-sok év szigetelés után szinte mindenkinek van legalább egy Sziget sztorija. Nézd a zenészekét,Lovasiét, a Supernemét, a Hangmásét, az Animáét és másokét.  Persze, ha neked is van három élményed, jöhetsz féláras bérlettel a Szigetre!

Alig 27.500 forintért lehet a tiéd a hazamenős és 31.500 forintért az ottalvós bérlet, ha te is megosztod az élményeid a mienkasziget.hu oldalon.



Lovasi András meséli el, hogyan késte le majdnem a 2010-es szigetes búcsúkoncertet, és hogy miért nem ismerte fel vagy 200 hardcore Kispál és a Borz rajongó a HÉV-en a Sziget felé.



A Supernem zenekarról köztudott, hogy durván buliznak. Szabiék most azt is elmondják, hogyan lehet rakenroll módon mulatni a Szigeten, és milyen az, amikor egy HÉV ellenőr gumibottal jár... Felnőtt szövegek!



Polgár Odett és Péter mesélnek szigetes élményeikről. Még az is kiderül, hogyan söpörte le David Bowie színpadmestere a Sziámi ráadást a Nagyszínpadon, és hogyan veszett el Odett a Szigeten.



Gitárhősök és hálószobazenészek mesélik szigetes élményeiket, milyen kényelmetlen a szex a kavicsos Dunaparton és hogyan lehet bekerülni pogózással a Népszabadságba? Minda Endre a Hangmásból, Egyedi Péter az Óriásból és Hó Márton beszél.



Az idén huszadik születésnapját ünneplő Anima Sound System motorja Prieger Zsolt és lánya - a zenekar énekesnője - Fanni idézte fel a Sziget hangulatot, amikor még a keverőpultot is szétkapta a közönség.

Nincsenek megjegyzések: