2010. szeptember 14., kedd

Magyar Dal napja...

Vasárnap volt a Magyar Dal sokadik napja....
Merthogy egyszer elkezdték s azóta folyammá dagadt, de legyen is, így kell, bár a kampányszerűség az hmm, de legalább megmozgat..
Rengeteg minden dolog volt, de szóla barátném, nagyon csórók vagyunk, s ő tud egy tutit, ráadásul jól ingyen, s alig több 4 Ft-nál a pohár ser, mint azt rég megszoktuk...
És mindez igen, igen, bizony!!!!!!!!!
a BEM rak(rock)parton, a legendás (tűz)fészekben, Török Ádi vasárnap még ama ablakot is megmutatta, ahol a csajjal mászott ki, mikor aktuális másik csaj a kapu elejbe várta (ne vigyorogjatok, nem nekem, az egész közönségnek:)))
Nos volt ott mai blues, meg húszéves, meg Gőzhajó, meg Hívj fel, meg a szokásos halandzsa-hadova-isteni-török-ádámos... aki végülis a nagy hírt csak nem tartotta magában!!:)))

Nos, valamikor októberben Szivacs, az eredeti Mini dobosa megjön jól Amerikából s akkor az egyik majdnem-eredeti (most épp Bikinis) gitáros is beszáll a régi bandába s lesz 21-én a Bem Rakparton igazi, eredeti MINI!!!!!!! meg majd 28-án valami hajón, de nekem a neve "elszállt egy hajó a szélben" ja ez Kex, no nem baj.:)))
S most azon nagyon drukkolok, esetleg, ha nagyon jók leszünk s sokan elmegyünk, önköltségesen elmenne e formációval Pécsre is, ami isteni lenne csak akkor már igazán csak az lenne a kérdésem: de miért nincs már nemecsek?????????????

Ennyi a Bem rakpart 6. 2010. 09.12.

(S0phia)

Nincsenek megjegyzések: