2020. április 17., péntek

💖Egy világ, egy szív - Összefogtak a világ fényfestői!🌍 💡Online premier MA ESTE!💡

Az ”Egy világ, egy szív” elnevezésű nemzetközi összefogással a szolidaritás és a remény üzenetét közvetítik a fényművészek a koronavírus járvány nehéz időszakában. Egyszerre tisztelgés a koronavírus elleni harcban a frontvonalban dolgozó hősök előtt, buzdítás az otthonmaradásra, és annak bemutatása, hogy a művészet miként képes megmutatni a legnemesebb érzéseket.
46 képzőművészt kértek fel a világ minden részéről, hogy készítsenek egyenként 10 másodperces 3D animációt, amelynek középpontja a szív.❤️️ A műalkotásokat egyetlen videóban egyesítették, amelyet ma este vetítenek különböző épületek homlokzatára a világ számos pontján: Bukarestben, Budapesten, Monterreyben (Mexikó), Seattle-ben (Egyesült Államok).
Az alkotók között szerepelnek magyarok is, a Zsolnay Fényfesztivál közönsége által már jól ismert Limelight és Maxin10sity csapata, illetve Kaizer Vilmos, valamint a tavalyi Zsolnay Light Art Fényfestőverseny győztese, Michele Pusceddu is!
Mi biztosan nézni fogjuk! Tartsatok velünk!
Ma este 9 órától az összes vetítést online is lehet követni az esemény Facebook oldalán: One World. One Heart. iMapp Solidarity Project
https://www.facebook.com/events/2313988908906174/

Nincsenek megjegyzések: