2024. szeptember 4., szerda

INDUL A 2024/25-ÖS ÉVAD!

Jurányi Ház

 Az Átrium „újratöltése”, Kulka János újra a színpadon, ősbemutatók sora, színészképzés indítása és szakmai összefogás – mozgalmas évadnak néz elébe a Füge Produkció.


Olvassátok el a
 Telex.hu-n megjelent évadindító interjút!

INPUT FESZT

2024. szeptember 13-22.

Újcirkusz – tánc – próza – workshopok – beszélgetések
15 helyszín - 10 nap - 40 program


Szeptember 13-a és 22-e között először kerül megrendezésre az INPUT FESZT, amely során öt fővárosi kerületben mutatkoznak be a lassan egy éve szakmai társaságot alapított innovatív befogadó terek.

A Magyar Dráma Napján a MILF és a Mély levegő c. kortárs drámák mellett egy francia gyerekelőadás érkezik a Jurányiba, amely vizuálisan meséli el egy gyermek életének egy napját. De nem akármelyik napját ám, hanem az elsőt az óvodában! Az első olyan napját, amikor a szülei nélkül veti bele magát egy új világba.

POZSONYI PIKNIK

2024. szeptember 7. 10.00-20.00

Ismét megnyílik a Pozsonyi Piknik kapuja a Színházak utcájában!
Akár 10-30% kedvezménnyel is tudtok jegyeket vásárolni.

15.15 órától Ujvári Csaba Menekülési technikák a zártosztályról - vígjáték a szorongásról - darabból mutatunk be egy részletet a Fidelio színpadon.

Szeretettel várunk!

STAFÉTA BEMUTATÓ A MU SZÍNHÁZBAN

2024. szeptember 14. 11.00, MU Színház

„Az ellentétek vonzzák egymást: a fekete éjsötétjét kiemeli a fehér tiszta fénye és fordítva. Ha két ellentétes erő egyesül, új minőség jön létre. De ha ez az új minőség történetesen egy szürke gólyafióka, ő hol találja meg a helyét egy kétpólusú, látszólag árnyalatok nélküli világban? Alkotótársaimmal erre a kérdésre keressük a választ egy gyerekeknek szóló, fizikai bábszínházi előadás keretein belül.” Nagy Orsolya, rendező

A fekete gólya, fehér gólya, szürke gólya előadás 4 éves kortól ajánlott.


KIFUTÓPÁLYA – SZÜLINAPI DIVATSHOW NAGY FRUZSINA JELMEZEIBŐL

A 2024. szeptember 13. 19.00, Magyar Zene Háza

Részletek

Nincsenek megjegyzések: