2020. július 8., szerda

Elindult az Art is Business Díj 2020 pályázata

2020. július – szeptember között második alkalommal hirdetik meg az Art is Business Díj pályázatát olyan nagyvállalatok, kis- és középvállalkozások, forprofit és kulturális mecénások számára, akik az elmúlt évben együttműködtek a művészet világával. Az elismerés célja, hogy kiemelje azokat, akik tudatosan, stratégiai szemléletmóddal kötődnek egymáshoz; meglátják egymásban azokat az értékeket, amelyekkel kölcsönösen képesek hatni egymás működésére, piaci megítélésére, életére. A díjazottakat a decemberi ünnepélyes díjátadón jelentik be a Trafó – Kortárs Művészetek Házában.

RÉSZVÉTELI LEíRÁS

A díj pályázati folyamatában az űrlap kitöltésésvel vehetnek részt nagyvállalatok, valamint a kis- és középvállalkozások képviselői 2020. július 1 - szeptember 30. között. Az űrlap kitöltésének megkezdésétől két hét áll a pályázók rendelkezésére, hogy véglegesítsék az adatlapot és a válaszokat. Amennyiben a kérdésekre nincs egzakt válasz, jelezzék az űrlapban, hogy nem áll módjukban az adott kérdésre választ adni és folytassák a többi kérdéssel. Kérjük, ne hagyják abba a válaszadást!
A forprofit mecénás kategóriában főlega művészeti szegmenstől kérjük a jelöléseket. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy az adott évben mely magánszemélyekkel és milyen együttműködések jöttek létre. Amennyiben ezen kapcsolatok nyilvánosak, 3000-4000 karakter terjedelemben kérjük a jelöltek bemutatását. A jelöléseket az info@artisbusiness.hu email címre várjuk 2020. július 1 - szeptember 30. között. 
A pályázatokat hatfős kuratóriumi testület bírálja el, akik a hazai kulturális kommunikációs szakma meghatározó szereplői.
Balogh Máté András, az Art is Business vezetője
Batta Barnabás, a MITTE Communications stratégiai igazgatója
Drucker Dávid, a Trafó marketing- és kommunikációs vezetője
Fehér Zsuzsanna, a Ludwig Múzeum marketing- és kommunikációs vezetője
Hóbor Helga, a Nemzeti Táncszínház kommunikációs és értékesítési vezetője
Juhász Dóra, a MÜPA PR-vezetője
Kulturális Mecénás díjra a Fidelio magazin, a Kulturális Turizmus díjra pedig Bódis Gábor turisztikai szakember terjeszti fel a jelölteket. 
A pályázat kiemelt szereplőit az Art is Business decemberi lapszámában mutatják be a szervezők, és a legjobbakat díjátadó keretében ünneplik meg 2020. december 15-én a Trafó - Kortárs Művészetek Házában. 

Az Art is Business Díj 2020 pályázatát a következő linken lehet kitölteni: https://www.artisbusiness.hu/hu/kerdoiv/art-is-business-dij/

Nincsenek megjegyzések: