2016. december 13., kedd

Így ünnepli az 5. születésnapját a Jónás Vera Experiment

"Jónás Vera Experiment koncert – vendég: Dés András
2016.12.28. 20.00 óra

Trafó Kortárs Művészetek Háza


Külföldi fellépés Európa legnagyobb showcase fesztiválján, az Eurosonic-Norderslaag-on Groningenben, előzenekar a Skye&Ross from Morcheeba előtt, készülő remixlemez, HBO-sorozat főcímzene – van mit ünnepelni. Különleges látványelemekkel és interaktív show-val készül a Jónás Vera Experiment ötödik születésnapjára, a két ünnep közötti koncertjére a Trafóban.
Nem panaszkodhat a Jónás Vera Experiment, ami az elmúlt öt évre való vissza- és előretekintést illeti. A Trafós ünneplésüknek ugyanis nemcsak az évforduló ad apropót, mellette még jócskán akadnak hírek, melyek okot adnak a közös ünneplésre.
Immár hivatalos információ, hogy a zenekar 2017-ben az Eurosonic showcase fesztiválon is bemutatkozhat, amelyre rajtuk kívül még két magyar zenekarnak lesz lehetősége. A külföldi szereplést egy izgalmas itthoni fellépés előzi meg: a Skye & Ross from Morcheeba előtt ugyanis szintén Jónás Vera és zenekara indította az estét november 27-én a Dürer kertben. Mindeközben egy remixlemezen is dolgoznak, melyen rengeteg hazai tehetséggel kooperálva lesznek újraértelmezve friss és régebbi dalok. S a valódi ünneplés még csak ezután jön, hiszen december 28-án a Trafóban, intim közelségből, együtt tekinthetünk vissza a zenekar eddigi kalandjaira.
A szülinapi koncertre különleges látvánnyal készül a zenekar. Persze a legjobb, ha – szülinap lévén – a meglepetés teljes, ezért részleteket nem is árulunk el. Meglepő showra számíthatunk, ahol maximálisan kihasználják majd a színházi teret. A Trafó meghitt, ugyanakkor progresszív helyszín, ami lehetővé teszi, hogy valóban közel kerülhessen a közönség az előadókhoz. Az eseményhez a zenekar korábbi oszlopos tagja, Dés András is csatlakozik, vendégként.
Ének, gitár, elektronika: Jónás Vera
Nagybőgő, basszusgitár: Csizmás András
 Dob, ütőhangszerek: G. Szabó Hunor
Gitár: Fenyvesi Márton
Vendég: DÉS András - ütőhangszerek"

Vera Jonas Experiment - Cold Fire
Music and Lyrics - Vera Jonas
www.verajonas.com
FB: https://www.facebook.com/pages/Vera-J...
Full Album: http://verajonas.bandcamp.com/

Director - Szonja Szabó
Director of Photograhy - Dániel Szőke, Szonja Szabó
Producer - Zoltán Zoulu Várfoki
Production Manager - Bence Násztor
Digital AfterEffects - Studio Lamb
VFX - András Kövér, Zoltán Zoulu Várfoki
Intro Sound Design - Ábris Gryllus
Gaffer - Kristóf Pethő
Spark- Péter Pethő
Focus Puller - Ákos Szathmáry
Camera Assistant - Ernő Hajnal
Art Director, Stylist - Szonja Szabó
Prop Master - Judit Bihari, Nikol Cibulya
Make-up - Barbara Kund
Hairdresser - Mónika Szatmári
Little Boy - Márton Sztudva

Special Thanks to Tamás Belágyi, Ádám Besenyői, Zsófia Zsemberi

JÓNÁS VERA EXPERIMENT performs the song "THIS TIME" for BalconyTV.
Subscribe to us right now at http://bit.ly/15yj4oc

'Like' us on Facebook - http://Facebook.com/balconytv
Follow us on Twitter - http://Twitter.com/balconytv

PRESENTED BY DOROTTYA TOTH

Singer-songwriter, looper and guitarist Vera Jonas guides us to a fresh and unique world of music. Original songwriting, powerful voice and sweet presence on stage. Personal songs performed with good taste, mixing live electronics (looper, delay) with fully acoustic instruments and sounds. Her sound has maturity and soul that's bound to be discovered. These personal songs are played in her band, Jónás Vera Experiment with three men (on bass, drums and guitar), who make the sound of the songs full.
The band's debut album GAME was released in the fall of 2013 and presented on stage in October as part of a successful album launch concert at Trafó House of Contemporary Arts, Budapest.

GAME was a great success, it was also nominated as Best Adult Contemporary Album at the Independent Music Awards 2014. The album’s success did not end here, the fall of 2014, Japanese Whereabout Records also discovered the talented musician, ant the album was released in Japan. A new EP, Wanted was released by the band in the autumn of 2014. Recently the band is preparing for a tour in Japan, and Vera herself is involved in many featuring projects in and outside of Hungary.

http://www.verajonas.com/

CREDITS / SPONSORS
Host: Dorottya Toth
Producer: Renato Horvath
Co-producer/Booking: Daniel Somlo
Cameraman: Bertold Brautigam
Sound: Ferenc Stamusz (Stamusic. Studios)

Location: USTREAM Head Office

Tune in again to BalconyTV //

Nincsenek megjegyzések: