2011. június 22., szerda

Tóátugrással kezdődik a Fishing on Orfű!

Holnap kezdődik a Fishing on Orfű fesztivál, amely közel száz fellépővel és rengeteg szabadidős programmal várja 2011-ben a látogatókat. A szervezők egy már hagyományosnak tekinthető, ezúttal viszont még látványosabb kísérlettel nyitják meg az idei rendezvényt: egy nemzetközileg már ismert vízparti őrületet hoznak el Orfűre, amely Slip and Slide névre hallgat. Az ünnepélyes tóátugrásra csütörtökön, délután háromkor kerül sor.

A szerdai hangpróbát követően csütörtökön, reggel 10 órától nyitja meg kapuit az orfűi Panoráma Camping, amely már negyedik alkalommal ad otthont a Fishing on Orfű fesztiválnak. A Pécstől 15 kilométerre lévő üdülőfaluban ezúttal is három napig tart a rendezvény, az eddigi évekhez képest viszont idén sokkal több látogatóra számítanak a szervezők. A fesztivál területén az utolsó simításokat végzik, az építkezést szerencsére az időjárás sem befolyásolta - a nagyobb színpadok és teraszok már vasárnap álltak - így minden adott ahhoz, hogy június 23-án zavartalanul elkezdődhessen az „alterfeszt”.

A hagyományos tóátugrást követően kezdetét veszi az aznapi közel ötven „off” és zenei program, egyebek közt ezen a napon lép színpadra a több év után visszatérő Hiperkarma.
(És az én aznapi kedvencem, a Grand Mexican Warlock :) Gandalf)

Nincsenek megjegyzések: