2011. október 10., hétfő

BluesJunior Breakdown Vol. VII. Okt 11-Gödör Klub 20:00

"Itt az ősz, itt van újra. Indul a bluesszezon a Gödör klubban. A BluesJunior Breakdown hetedik kiadása egy különleges estét ígér. Elsőként Békéscsabáról érkezik a Young Bluesers fiatalos jazz-funky blues zenekar. A fiúk nem kispályások, zenéjükről hallatszik hogy képzett zenészek és nagyon jól ismerik a bluest és azt ügyesen vegyítik a női szíveket megdobogtató dallamokkal. Valamit a mostani Veszprémi Utcazene Fesztiválon közönségdíjasok lettek. Igazi blues Pribojszki Mátyás ajánlásával!
     Utánuk színpadra lép a Vadvirágok Blues Band. A fiúk több külföldi fesztivált és turnét megjártak, zenéjüket pedig a helyenként csapongó és döngölős blues és rock&roll jellemzi. A jól összeszokott brigád bátran nyúl hozzá olyan klasszikusok szerzeményeihez mint Muddy Waters vagy a The Doors. Saját számaik pedig egy teljesen sajátos  groove&blues feeling lengi körül. Süvítő herfli és persze hózentróger. 
      Az este nagy dobása a Hush zenekar lesz. Ami igazából egy supergroup ami csak erre az alkalomra áll fel a BluesJunior Breakdown szervezőinek külön kérésére. Még a szervezőknek sem árulták el hogy mire számíthatnak, minden 7 pecsétes titok! A zenekar tagjainak zenei előélete viszont sejteti hogy iszonyat zenélés és jammelés lesz! Tagok:

Fehér Géza-gitár (ex-HBB)
Nagy Ádám- gitár, vokál (Roy&Ádám trió)
Papesch Péter- basszusgitár (European Mantra, LGT)
Kaszás Péter- dobok (Al Di Meola)

Vendég: Hünyadkürti Éva-vokál
             Suba Attila- vokál 
A belépés természetesen INGYENES!!! Keep on Bluesin'!!!"

(Kaptuk, közzétesszük. Biztos jó lesz!...)
Egy kis kedvcsináló:

Nincsenek megjegyzések: