2010. december 18., szombat

Jethro Tull

Napokban a Facebookra feltett egy-két barátom Ian Anderson (Jethro Tull) zenei felvételeket.
Örültem neki és eszembe jutott 2008 őszének nagy élménye: a koncert.
Lumnicer Nővérek beszéltek rá, hogy írjak róla pár szót. Hát tessék....
Először a Pecsában lett meghirdetve ez a zenei esemény, aztán mivel nagy volt az érdeklődés áttették a Sportcsarnok melletti kis csarnokba, fene tudja már mi a neve...lényeg, hogy a barátnőmmel nagyon beindultunk rá. Valamikor rég még orsós-tekerős magnón hallgattuk nem egyszer a különleges hangulatú nótáit.
Fiatalkorunk legjobb „féllábú” fuvolása ( azt mondják, kezdetben az egyensúly miatt állt féllábra).
Nagyon izgalmas volt , hogy pár év ::)) elteltével élőben is láthattuk Ian Andersont, aki elejétől fogva egyedüli és állandó tagja a Jethro Tullnak..
Azonkívül nagy szerencsénk is volt, a koncerten sikerült helyett foglalni a legelső sorban. Széles mosollyal az arcunkon nem hallottuk, hogy nem szabad fényképezni. Ez miatt aztán fotóztunk... Sikerült egy pár perces videó felvételt is készíteni, hogy legalább a hangulata maradjon az utókornak, (:meg aztán legyen mit nézegetni majd az öregek otthonában...:)
Dübörgő, ütemes taps, ováció, füttyögetés igazán kellemes, jó koncert. Ian Anderson adta amit tudott, féllábra állt, parodizált, néha morgott, dünnyögött a fuvolájával. Játszott. Szerettük és boldogok voltunk, hogy ott lehettünk.....
Talán az egyik Lumnicer Nővér ki tud valamit hozni abból az egy perces felvételből, ami nem sikerült valami fényesen a tiltás miatt, de egy kis hangulat lejön azért ebből is.... :)
Egyébként meg ha valakit érdekel, a honlapján található egy rövid útmutató a kismacskák gondozásáról. :))
(anna)

Nincsenek megjegyzések: