2023. július 28., péntek

Ingyenes minifesztivált rendez a Fekete Zaj a pesti alsó rakparton

 

2023. AUGUSZTUS 5., SZOMBAT, 16:00–22:00

VALYO x FEKETE ZAJ

Jane Haning Rakpart
VALYO x FEKETE ZAJ
pop-up minifesztivál a nyári Budapest kedvenc helyszínén
zenei programok:
STONE SOBER
SALLAI LACI akusztik
AMBER SMITH
HUNDRED SINS (DJ set)
kiállítás: Borbás Róbert (Grindesign): LÏDÉRC
ChariTixa: zenekari pólóbörze, mindig egy jó ügyért (hozd el a használd zenekari pólódat, vagy vásárolj a kínálatunkból, a teljes bevételt továbbadományozzuk)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
minden program ingyenes
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A FEKETE ZAJ egy 2009 óta működő fesztivál és koncertsorozat, ami augusztusban a Mátrában található Sástó varázslatos partján, az év többi részében pedig főleg Budapest kultúrtereiben valósul meg. Koncertek, installációk, live actek, irodalom, workshopok és megannyi izgalmas program a kultúra experimentálisabb csücskéből.
Fekete Zaj Fesztivál
2023. augusztus 16-19. Mátra-Sástó
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
RAKPART~2023: Idén nyáron, 2023 június 17 és szeptember 24 között a pesti alsó rakpart Lánchíd és Erzsébet híd közötti szakaszán, a Jane Haining rakparton hétvégente nincs autós forgalom, ezért pihenőparkot, ideiglenes közteret alakítunk ki, mely közelebb hozza az embereket a városi terekhez és a folyóhoz. A RAKPART~2023 a közösségről, a folyónkról – rólunk szól.
Az állandó chillezés, hesszelés, kutyázás, gyerekezés, biciklizés, gengelés, beszélgetés, csak úgy létezés mellett, a RAKPART helyet ad általatok szervezett programoknak legyen az jógaóra, akusztikus koncert vagy maratoni társasozás, a VIADUKT-ban pedig civil és kulturális szervezetek programjai kapnak helyet.
SZERVEZZ TE IS PROGRAMOT: Ha szeretnél a későbbi hétvégéken te is programot szervezni a rakpartra, jelentkezz ötleteddel itt: https://bit.ly/rakpart2023
A RAKPART~2023 a Budapest 150 programsorozat keretében, a Fővárosi Önkormányzat, a Valyo - Város és Folyó Egyesület és a Budapest Brand együttműködésében valósul meg.

Nincsenek megjegyzések: