2023. július 29., szombat

Ez egy szeretet-levél 💌 - Ördögkatlan '23

 

Kedves Barátaink!

Utolsó hírlevél ez az idei Katlan előtt. Nem tudunk már új információval szolgálni, hiszen a műsorfüzet a honlapon lapozható (a korábbi évekhez képest jóval kevesebb hibával!), illetve a „Változások” rovatban megnézhetitek, ha valami netalántán elmaradna (nem tudunk róla). Bár utóbbi rovatban még – reméljük – értesülhettek egy-két friss, vadiúj programról (például egy 19. századi módszerrel dolgozó Vándorfotográfusról vagy a Veled Kerek parancsnokának, Elek Ányosnak meglepetésszerű felbukkanásáról).

Ez a pár sor inkább csak úgynevezett „megosztás”: Mónival és a katlancsapattal megosztjuk izgalmunkat Veletek, bár attól a miénk nem lesz kevesebb. De hát ilyenkor, premier előtt helye-ideje van az izgalomnak, mert ti is, mi is azt szeretnénk, ha jól sikerülne a 16. Ördögkatlan is. És sikerülni is fog, mert mi szorgoskodunk, Ti pedig a felénk küldött mosolyokkal adtok erőt nekünk.

Szóval ez most „csak” egy szeretet-levél, amit Luca néhány prózai információval megspékel alant, aztán Hajrá! Pillanatokon belül itt a Katlannyitány, mert ez most a Találkozások Ideje!

Ölel és vár Benneteket,
Móni, Laci és a katlancsapat
Váltsd meg jegyed te is!
A fesztivál előtt még egyszer megugranak kicsit az árak, és egyben búcsúzik a páros bérlet, ami a legkedvezőbb ajánlatunk nektek. Ezt a fesztivál ideje alatt nem tudjátok már megváltani! Bérletet és napijegyet tudtok vásárolni a helyszínen is.

Jegyvásárlás >>
 
Ha kevés a szabid, a sátrad, az időd vagy még csak most ismerkedsz velünk, nézd meg a programkínálatunkat napi bontásban, és csatlakozz hozzánk akár csak egy, két, három napra (négynél már érdemesebb bérletet váltanod!) napijeggyel. 

Jegyvásárlás >>

 
Hogyan jutok el egyik helyszínről a másikra? Mire érvényes a karszalagom? Jöjjön-e a kutyám? Hol tölthetem a telefonom, vagy szerezhetek biciklit? Orvos, gyógyszertár, rendőrség, ATM és sok egyéb fontos és hasznos infó vár a honlapunkon. Látogasd meg bátran, mielőtt meglátogatsz minket! ❤

Gyakran Ismételt Kérdések ITT >>
Még mindig hezitálsz, hogy elgyere-e a fesztiválra? Ha ránk hallgatsz, nem kérdés: ott a helyed! A gyönyörű baranyai lankákon vár zene, tánc, színház és irodalom. Az Ördögkatlan otthona a különleges helyszíneknek és hangulatoknak, a számtalan programnak és közösségnek, ahol jó embernek lenni! ❤️

TUDJ MEG MINDENT >>

Nincsenek megjegyzések: