2023. július 24., hétfő

A 16. Ördögkatlan teljes programja táblázatban

 

"Noha minden megtalálható a honlap tetején a PROGRAM menüpont alatti bontásokban (vagy egyszerűen a fenti keresővel), fabrikáltunk néhány táblázatot is, hátha valaki könnyebben tervezi úgy az ide-oda sodródást a Katlanban, ha látja, mi mivel párhuzamos.

A táblázatok bejegyzései kattinthatóak, a linkek az egyes programok adatlapjára visznek.

Mindezt azért is ajánljuk a figyelmetekbe, mert gyakorlatlan katlanlakó számára esetleg váratlanul nagyok tudnak lenni a távolságok a helyszíneink között - a Katlan két széle legalább 20km-re van egymástól. Szóval kicsit a közlekedést-átérést is tervezni kell.

Ezek a táblázatok a Google Spreadsheets segítségével készülnek és frissülnek automatikusan. Ennek megfelelően le is lehet őket éppenséggel tölteni - de nem javasoljuk, mert az esetleges változásokat is követni fogják majd...

A fesztivál programja egyébként publikus Google Calendarként is rendelkezésre áll, ide kattintva. Ha esetleg virtuóza vagy ennek a műfajnak, akkor a telefonod naptárjában is megjelenítheted-keresheted stb. 

Halász László évekkel ezelőtt tervezett egy program-összeválogató készséget, amellyek saját PDF-programfüzetet készíthetsz magadnak a téged érdeklő dolgokból. Ugyan hosszú évek óta nem beszéltünk vele, de rákerestünk, és a cucc szemlátomást még működik, szóval idén is örömmel ajánljuk nektek is: http://ordogkatlan.halaszlaszlo.hu/ "

Nincsenek megjegyzések: