2011. szeptember 23., péntek

Gyapjúnaplemente Drámajátékos kalandozás a Bizottság erdejében


Gyapjúnaplemente
Drámajátékos kalandozás a Bizottság erdejében
Szombaton folytatódik a Tíz hét – tíz szó – tíz terem családi programsorozat

Ki vagy te? És ki vagyok én? És kik ezek a furcsa lények itt körülöttünk? Hangyarégész? Kútapáca? Barkácskutya? És mi történik, ha találkozunk? Ezekre a kérdésekre keresik a választ a Bizottság-kiállítás családi programjának résztvevői szeptember 24-én, szombaton 10-től 12 óráig, Záhonyi Enikő, énekes, színész, drámapedagógus kíséretében – sok játékkal, sok nevetéssel, sok figyelemmel. Figyelj magadra és másokra, játssz a gondolataiddal, érzéseiddel, fantáziáddal és a tárgyakkal! Mert a játék gyönyörű, mint egy kacagó bajazzo!

A programsorozat, mely a Bizottság zenekar dalszövegeiből kiválasztott egy-egy szó köré szerveződik, a kiállítás nyitva tartása alatt minden szombat délelőtt folytatódik, hétről hétre másik teremben, különböző művészeti ágak és műfajok területén működő szakemberek vezetésével. A résztvevő gyerekek, családok a felkért képzőművészek, színészek, írók, zenészek, táncosok, rendezők, énekesek, előadók irányításával játszhatnak, zenélhetnek, festhetnek, rajzolhatnak, írhatnak vagy táncolhatnak a kiállítótermekben. Így, aki valamennyi alkalommal részt vesz a sorozaton, más és más nézőpontból járhatja végig a kiállítást.

A múzeumpedagógiai programsorozatra gyermekek számára bérlet is váltható (4000 Ft), mely tartalmazza a felnőtt kísérő részvételét is. További jegyinformáció: www.bizottsagkiallitas.hu

Nincsenek megjegyzések: