2011. március 20., vasárnap

Harcsa Veronika meg a Jan Garbarek esete.


Miközben a Tán Balkáni melengeti dorkóját a nagy dubai bazárban,( a bazár magábazár ) meg aztán teli hassal ringatja magát egy valamiféle köővetségi autóban, azért még itthon is zajlik ám az élet!
Nem is tudja miről marad le a nagy fene rákevéséböől. Mer aztán itt vót ez a Palya Bea, amirő a Xénia olyan szépeket írogatot, meg aztán a Babosék, de vót valami hat bőgős utána , amit aztán ott is kellett hagyni.... hat bőgős egy csárdában kicsit sok!
Na de ma este aztán kitett magáér a KK meg szervező egység! Harcsa Veronika ( mán a Veronika is olyan szép név) és a Jim Bin akarom mondani BIN JIP, no meg utánuk mindjárt egy globál fúziónak mondott Jan Garbarek féle formáció.Na ezt látta volna a Tán Balkáni!
Ez a Veronika aztán olyan érzékenyen tológatta a pótmétereit, hogy tisztára belesűllyedtem a KK néha kényelmetlen fóteljébe oszt eképzeltem, hogy milyen jó is lenne ezt egy bárpút mellett üdögéve hallgatni egy jó pohár pályinka, vagy egy jófajta whiskey társaságában. Tiszta elektronika vót az egész ami nekem nagyon begyütt. Igaz vót, hogy át jött egy kis Pótis Hed , de nem bántam mer azokat is nagyon kedvelem. Jó, hogy egy évet szántak erre egy szobában egy cicával együtt élve, hogy megalkossák ezt az ENTER-t. Jó lemez, Fonogram díjat is kapott.
Akkor aztán jött a nagy szám! Ez a globális fúzió. Vót itt egy Suzuki nevű Japánbó, de már nem ott él, aztán egy Carló olaszbó, egy Johann franciábó, de szines vót ez, aztán északró ez a Jan Garbarek meg az ezerújju Trilok Gurtu Indiábú. Na ez aztán vót valami!
De ezt is néha akkó lett vóna igzándibó jó hallgatni,úgy hajnalfelé elheveredve.
Igaz, hogy állva nem is tapsót a közönség mer aztán itten ez nem szokás, de egy -két füttyögetés, huhógás elhangzott ahogy illik meg vastaps ami mostanában igen divatos.
Ez a Trilok Gurtu aztán jól kitanulta a dobolás mesterségét! Hát nem egy vízzel teli horganyzott vederből is csalt ki hangokat csuda szerkentyűivel? :) Kár lett vóna kihagyni- ahogy a Xénia mondaná.
( Tán Balkáni- nénicsak )

Nincsenek megjegyzések: