2019. május 15., szerda

Exkluzív jegyelővétel az AlkalMáté Trupp legújabb előadására

Már hónapok óta figyeled, mikor indul el az AlkalMáté Trupp produkciójára a jegyértékesítés?
Most kivételes lehetőséged nyílik arra, hogy a ,,legendás” Máté – Horvai osztály Czukor Balázs előadásáról ne maradj le!

Az ajánlat kizárólag a Mastercard Priceless Specials kedvezményprogram teljes jogú regisztrált tagjai számára vehető igénybe. 
Amennyiben Mastercard® vagy Maestro® kártyabirtokos vagy és még nem regisztráltál a Mastercard kedvezményprogramjába, itt megteheted: www.mastercard-kedvezmenyek.hu.
A regisztrációt követően bankkártyádat használva folyamatosan hűségpontokat ír jóvá számodra a Program, amely pontokat kedvezményes ajánlatokra tudod beváltani.

Az exkluzív jegyelővétel regisztráció után érhető el a www.mastercard-kedvezmenyek.hu oldalon május 17-19-ig.
Az ajánlat pontértéke: 7


A „legendás” Máté – Horvai osztály sorozata folytatódik 2019. év nyarán is a Jurányi Inkubátorházban.
Mindig más osztálytársukról vallanak az osztály tagjai.
Ebben az évben sorsolás útján CZUKOR BALÁZS lesz az előadás témája.
Eddig Járó Zsuzsáról (2007), Szandtner Annáról (2008), Kovács Patríciáról (2009), Máthé Zsoltról (2010), Mészáros Mátéról (2011), Péter Katáról (2012), Száraz Dénesről (2013), Gál Kristófról (2014), Dömötör Andrásról (2015), Mészáros Béláról (2016), Vajda Milánról (2017) és Fenyő Ivánról (2018) készült darab.
“Ez egy szerződésszerűség egymás között, hogy ezt végigcsináljuk, ha van rá lehetőség” – mondta korábban Máté Gábor, hozzátéve: amikor kitalálta, hogy mindenki sorra kerül az osztályból, akkor ez azt is jelentette, hogy ez a munka 14 évig tart.
Véleménye szerint ezek az előadások olyanok, mint egy-egy fénykép, ami minden évben elkészül az osztályról. A főleg improvizációkból születő produkció a főhősök különbözősége miatt mindig más lesz, ám mindig szórakoztató formában, humorral és sok zenével dolgozzák fel a kiválasztott életét. “Ez szakmailag is nagyon izgalmas, hiszen mindig arról szól, hogy ki hol tart” – mondta Máté Gábor.

Nincsenek megjegyzések: