2016. szeptember 7., szerda

Hangstúdiós, Hangtechnikus, Sound designer? Hangmesterképzés a Werk Akadémián

"2016. októberétől Hangmester képzés indul a Werk Akadémián. A tanfolyam az audióvizuális szakmák iránt érdeklődő zenészeknek, DJ-knek, és a zene, illetve a mozgókép iránt rajongóknak szól. A képzést Lőrincz György, a Z’Zi labor, Anita, Európa Kiadó, Sziámi, Hungária, VIDEOTON Big Band közreműködő zenészeként és sok más zenekar technikusaként vált ismertté a könnyűzenei szakmában.

A 10 hetes képzésben résztvevők megismerik és megértik az emberi környezet természetes és mesterséges hangjainak sajátosságait, akusztikai viszonyait. Elsajátítják azon technológiákat és a hozzájuk tartozó berendezések kezelését, melyekkel a hangokat előállítani és manipulálni tudják analóg és digitális módokon. 
A tanfolyam főbb témái a felvételi hang stúdió működtetése, a film-, videó- és internet hang előállítása, a zenekari felvételek és a DJ projektek kivitelezése. 
A képzés vezetője Lőrincz György, a Z’Zi labor, Anita, Európa Kiadó, Sziámi, Hungária, VIDEOTON Big Band közreműködője zenészként, a Beatrice, Republic, Sex Action, Sing-Sing, Pál Utcai Fiúk közreműködője technikusként, Soma művésznő zenekarainak zenésze, zeneszerzője,vezetője. A Minerva, a BKF és a  Klebelsberg Kunó SZKI hangmester egykori oktatója. További előadók Dézsi László, Farkas Krisztián, Brindzik József és Csomor György."

Nincsenek megjegyzések: