2012. június 6., szerda

"Játssz velünk, és gyere 20 évig ingyen a Szigetre!"

"A jubileumi, azaz idén 20. Sziget olyan vetélkedőt indít csapatok számára, mellyel heti bérletet, hovatovább akár húsz éven át tartó belépést nyerhetnek Európa legrangosabb fesztiváljára.
Nevezési határidő - teljesített előfeladatokkal - június 14., részletek a mienksziget.hu oldalán!

A Szigeten a helyük azoknak a győzteseknek, akik a jubileumi huszadiktól kezdve akár további húsz évig ingyen bulizhatnak a fesztiválon. Mindenki legnagyobb álma, hogy ingyen járhasson fesztiválozni évről- évre… Ebben az évben, az álomból valóság válik, egy csapat belevaló fesztiválarc számára.
Bárki, aki 18. életévét betöltötte és kedvet kap a versenyzéshez,  koncertmániás és elég bevállalós, vetélkedhetcsúcsszuper ajándékokért, csak fogja négy - öt cimbijét és egy kis kabalát, majd csapatot alkotva nevezzenek a játékra. Innentől már csak rajtuk áll, mi mindenre képesek a végső győzelemért.  
Az előfeladatokat teljesítő első 60 csapat továbbjut a 20 órás online vetélkedőbe, ahol már a Sziget bérletekértfolyik a küzdelem. Az első 3 csapat minden tagja méltó jutalmával, egy-egy ottalvós hetijeggyel a zsebében készülhet a végső megmérettetésre, amire a fesztiválon kerül sor. Ott,  az utolsó forduló alkalmával újabb 20 órán keresztül küzdhetnek a fődíjért,, az „örök” hetijegy birtokosa címért.
Megéri nevezni, hiszen a csapatok létszámától függően több mint húszan ingyen juthatnak be az idei Szigetre, a legjobb csapat tagjai pedig ingyen járhatnak a Szigetre még 20 évig."

Nincsenek megjegyzések: