2012. március 10., szombat

Ütős trip - RANDOM TRIP feat. Fábián Juli, Busa Pista, Wolfie

A Random Trip-ről részletesebben egy előző írásunkban, itt olvashattok. A stabil mag mellé ez alkalommal Fábián Juli, Busa Pista és Wolfie adta a hangot. Az utóbbi kettő személyében két szövegelő stílus, a freestyle és az old school váltotta a szót, a dallamokról pedig a kiváló Fábián Juli gondoskodott. Sajnos a hangja kicsit betegeskedett, ezért kénytelen volt túlerőltetni - nem szabadna -, és a végére kicsit kifáradt, de ezt profizmusának hála csak a vájtfülűek vehették észre és izgulhattak, hogy minden rendben legyen. A szünetben egyik rajongója tulipán csokorral lepte meg, amit rövid beszélgetéssel és egy fantasztikus második résszel hálált meg.
A szövegelők szövegeltek (sajnos ahol mi álltunk nem mindig értettük mit), párbajoztak a hangszerekkel és a DJ-vel, aki néha beatboxolt, Juli követte őket a szájscratch-ben is, a figyelmes és koncentrált zenészek pedig nyomták alájuk a jazzt. Mivel minden ott és akkor alakult ki, ezért sokszor nem csak a közönséget, hanem egymást is meglepték.
A koncert DJ-vel kezdődött, amit a zenekar fokozatosan átvett és élővé varázsolt és így is fejeződött be a nagy ováció ellenére is.
Hamarosan más felállásban újra találkozunk!

(Sajnos a videó alatt hallható hanganyag  kis részben sem és személyeiben sem adja vissza a koncert hangulatát és értékeit, de talán a képek kicsit mesélnek róla...)


RANDOM TRIP feat. Fábián Juli, Busa Pista, Wolfie from simarafoto on Vimeo.

Nincsenek megjegyzések: