2021. július 13., kedd

Koncertek a Katlanban 8.

 












Meg kell vallanunk, hogy már nem tudjuk követni a változásokat, annyi új név került a programba. Kezdünk kicsit összezavarodni. :) Ha,ha! Nem baj! A mi ismertetőnk így csak egy nagy merítés lesz. Aki a naponta bővülő program részleteire kíváncsi, keresse az Ördögkatlan oldalán!

PÉTERFY BORI & LOVE BAND


Egy szikra csak. És lángra kap.

ÚJZENEKAR

Évek óta újak, évek óta őrült bulit csapnak Cseh Andris és Indián barátai. Ez a koncert a nagyszínpadi buli végéhez igazodik majd!

NÉMETH JUCI - G. SZABÓ HUNOR DUÓ

A különböző formációkból (Budapest bár, The Qualitons) jól ismert zenészek, akik a magánéletben is egy párt alkotnak, most együtt lépnek színpadra.


CSOÓRI SÁNDOR: PÁRBESZÉD SÖTÉTBEN

Vecsei H. Miklós és csapata József Attila és Pilinszky János életműve után most Csoóri Sándor munkássága előtt tisztelegve hozott létre egy koncert-színházi előadást, amely a mai eltávolodás és uniformizálódás ellen keres szenvedélyes és egymásra figyeléssel teli válaszokat.

SHED KONCERT

Altert játszunk, de ennél tovább sosem jutottunk az önmeghatározásban. Inkább meghagyjuk a befogadónak, hogy saját maguknak határozzák meg a zenekart.

MOLDVAI TÁNCHÁZ

Zenél a Szüvellő Együttes, a táncokat tanítják a Lippangós Tánccsoport tagjai.


HANGSZINTÉZIS

A PTE Művészeti Karán belül működő Design és Médiaművészeti Intézet oktatói és hallgatói az elektronikus zeneszerzés, hangtervezés és kapcsolódó elektronikus művészetek területén mozognak. A program résztvevői a szobrok között ücsörögve vagy sétálgatva hallgathatják az oktatók és hallgatók munkáit.

TEDD BELE MAGAD! - 2IN1 INSTANT OPERA ÉS SOUNDPAINTING WORKSHOP 

Közösségi komponálás és improvizáció egy helyen. Jó lenne már egyszer mások előtt énekelni, mert gyönyörű vagy egyenesen szörnyű hangod van? Mindig is librettókat vágytál írni? Esetleg a zenekari árok vonz? Itt a lehetőség, hogy kipróbáld ezeket! 3 nap alatt kitalál, megír, összerak és bemutat egy operát veletek Severinghaus Artemisz énekes, zeneszerző, zenepedagógus és Darázs Ádám soundpainting instruktor.

Nincsenek megjegyzések: