2012. november 21., szerda

Tisztelt Szerkesztőség! - Péterfy Bori új lemez és turné

"Tisztelt Szerkesztőség!
December elején már a boltok polcairól csábítja a rajongókat Péterfy Bori ésa Love Band új lemeze, a Fehér éjszakák. A hírek szerint legutolsó stúdióalbumuk, az álmodozó-pszichedelikus 2B után az új hanganyag sokkal "zajosabb", kísérletezőbb lesz. A lemezt élőben elsőként a pécsi és környéki rajongók hallhatják, november 30-án a Pécsi Est Caféban."

"Egy hajnali bolyongás története" - ez lehet a summázata Péterfy Bori legújabb, november végén megjelenő új lemezének, melynek 11 friss, ropogós dala a idén nyáron készült a zenekar próbatermében, s az utómunkákra a napokban tettek pontot. A Bori terhessége miatt egy évig szünetelő zenekar idén áprilisban kezdte újra a koncertezést, most pedig minden eddiginél zajosabb, kísérletezőbb hanganyaggal jelentkezett. A zenei producer most is az Erik Sumo Bandből és egyedien izgalmas dallamvezetéséről elhíresült Tövisházi Ambrus.

A szövegíró csapat bővült: ezúttal Hujber Szabolcs, Tariska Szabolcs versei mellett Hajós-Dévényi Kristóf, az Unbending Trees frontember-szövegírója is írt dalszövegeket. És - az éneklés mellett - Bori is szerepel szövegíróként a lemezen, s szövegei olyanok "mintha egy képzeletbeli film kísérődalai lennének" - mondják zenésztársai."
(presspresso)





A Fishing on Orfű közönsége ezúttal Péterfy Borit kérdezhette. http://www.bama.hu/a-kozonseg-kerdez-peterfy-bori-a-fishing-on-orfun-240412
A művésznő többek között olyan kérdésekre válaszolt, hogy mennyit iszik, miért meztelenkedik, és hány éves.

Nincsenek megjegyzések: