2012. november 13., kedd

Elixir

"Sziasztok!

Megjelent a Wasabi Kht. zenekar második videóklipje ha van rá lehetőség kérem tegyétek ki a honlapotokra, facebookra..."


"Varázsszer a legújabb Wasabi Kht. videóklip
Elkészült a Wasabi Kht. zenekar második klipje, az Elixír című számhoz. A csapat a nyári fesztiválszezon egyik közönségkedvencét választotta ki, melyet Hajdu Nelli énekesnő és Nagy Gábor gitáros írtak közösen.
A Wasabi Kht. rock, pop, jazz és elektronika egyvelege. Nagy Gábor (ex-Zanzibár) gitáros, és az elbűvölő jazz-énekesnő, Hajdu Nelli, alapították a zenekart, Hain Rékával (basszusgitár), Bodzsár Tamással (billentyű, trombita), Kludovácz Csabával (dob) 2010-ben. Az első klipes számukat, a Hol halnak meg a galambok?-at, illetve a Csodabogár című szerzeményt is rendszeresen játsszák a rádiók. Számos fesztiválon (Pafe, Fishing on Orfü, Veszprémi Utcazene, Sziget), és egyéb rendezvényen (Magyar Dal Napja, Hangfoglalás, Szerencse Szombat) léptek már fel.
A Heaven Street Seven legutóbbi két klipjét rendező Hosszú Gábor készítette a Wasabi Kht. második videóját az Elixír című dalhoz, melyet Schram Dávid kevert. Hain Réka, a zenekar basszusgitárosa pedig ezúttal sem csak zenészként, hanem a klip vágójaként is részt vett a munkában. A választás a nyári fellépések láthatóan legnépszerűbb számára esett. - A szám egy átvágott, elkeseredett lány panaszkodása dalba öntve. A hozzá forgatott videó egy image- klip. A zenekar látható a képsorokon, egyedül Nelli jelenik meg külön, 4 különböző karaktert alakítva. Ez is azt sugallja, hogy bármilyen típusú nő kerülhet olyan helyzetbe, amiről ez a szám szól – árulta el a forgatásról Nagy Gábor gitáros.
A klubszezon alatt a fővárosban és több vidéki helyszínen is találkozhatunk a zenekarral, közben folyamatosan írják az új dalokat bemutatkozó albumukhoz, ami előreláthatólag 2013 őszén fog megjelenni, míg a következő klip valamikor a tavasz folyamán."

Zene: Nagy Gábor - Hajdu Nelli
Szöveg: Nagy Gábor - Hajdu Nelli
Keverés /Mix/: Schram Dávid

HAJDU NELLI - ének, NAGY GÁBOR - gitár, HAIN RÉKA - basszusgitár, BODZSÁR TAMÁS - billentyű, trombita, KLUDOVÁCZ CSABA - dob

Rendezés: Hosszú Gábor, Wasabi Kht.
Operatőr: Hosszú Gábor
Vágás és utómunka: Hain Réka
Operatőr, asszisztens, világosító: Polgár András, Bruzsa Gábor
Smink: Lipárdi Móni
Haj: Keresztúri Bernadett
Helyszín: Imladris Kulturális Központ
Hangszerek: Vintage '52 és Artistatement Backline

Nincsenek megjegyzések: