2021. június 17., csütörtök

Online híradó offline ügyekről és a titokzatos üzenet - Ördögkatlan 2021

 

"Programinfónk: 

melyben hírt adunk a nagyharsányi OFFLINE UDVAR ötnapos létezéséről. Augusztus 3. és 7. között Cseh Andris, Pintér Gergő és barátaik nagyon durva manőverbe fognak: emberemlékezet előtti helyszínt hoznak létre, ahol, nem hiszed el, a belépés első gesztusa az lesz, hogy KIKAPCSOLOD A TELEFONODAT. A Kossuth utca 38. alatt úgy kell majd létezned, ami már évek óta nem fordult elő veled: bizonyos, alig elviselhető félórára-órára internet nélkül kell levegőt venned, akár beszélgetned, netalántán „élőben” ránézni a másikra… Nem kis kihívás. De hát nem normális létezésünk része lehet akár ez is: hogy az ember csak úgy, közvetlenül kapcsolatot teremt a másik emberrel. Tudjuk, nem lesz könnyű, de Andris, Gergő és önfeláldozó brigádja sok-sok gyakorlattal segíti az ön- (és telefon)feláldozó vállalkozó kedvű, abszolút korszerűtlen katlanosokat. Ezen gyakorlatok közé tartozik az offline-gimnasztika, a csoportos farkasszemnézés, a telefon nélküli telefonálás… További részleteket hamarosan közölni fogunk a honlapon - szégyenszemre: online 😊

Hasznosinfó: 

apró lépésekben kicsi enyhítések történnek vírus-ügyben, minden egyes lépésről nem adunk hírt, de örömmel értesültünk arról, hogy immár a 12-16 év közöttiek is oltakozhatnak. Minden jel arra mutat, hogy majdnem olyan Katlanunk lesz, mint szokott lenni. Találkozás és Wombo, ölelkezés és Mozart.

Napi líra: 

facebookon érkezett hozzánk egy üzenet, ami szőrén-szálán eltűnt. Az üzenetben egy Kovács vezetéknevű barátunk adta hírül, hogy megtekintette 2020 októberében ültetett fácskáját, ami szépen fejlődik, és közben ránézett a mellette lévő fekete és fehér nyárra, melyeken egy-egy szalag hirdeti, hogy a fákat Cseh Tamás és Törőcsik Mari tiszteletére ültettük – és ez a két fácska is nő-növekszik, a jövő évi Katlanban talán már árnyékukba is ülhetünk. Úgy legyen.
Ölel benneteket a katlancsapat!
Programjainkkal folyamatosan frissítjük a Facebook-oldalunkat és a weboldalunkat. Keresgélhetsz köztük betűrendben, időpont, helyszín és műfajok szerint. 
Jegyedet, bérleted szintén a weboldalunkon keresztül tudod megváltani. Ha már döntöttél és nem olvasgatnál előtte, ezt rögtön megteheted a Tixa-oldalunkon is ;)"
Böngészésre fel!

Nincsenek megjegyzések: