2021. június 22., kedd

Koncertek a Katlanban 1.


 

DÁNIELFY GERGŐ ÉS AZ UTAZÓK

Várunk mindenkit sok szeretettel a Dánielfy Gergő és az Utazók 2020 tavaszán megjelent 2. nagylemeze, az Ismeretlen Változó lemezbemutatóján.



SZABÓ BALÁZS BANDÁJA

Balázs hosszú utat járt be a nagyszínpadokig: előadói pályáját egyszálgitárosként kezdte, a koncertezés mellett utcaszínházasként tevékenykedett és évekig bábszínészként is dolgozott. 2009-ben alapította meg a Szabó Balázs Bandáját, amely az elmúlt években az ország egyik legnépszerűbb zenekarává érett, ráadásul úgy, hogy a magyar népzenéből táplálkozó, sanzonos világból, popos, rockos, funkos elemekkel és kamarazenei ízesítéssel egy teljesen egyedi, határbontó és műfajépítő megszólalással érte el mindezt.

THE QUALITONS

A 11 éves The Qualitons körül mostanában izzik a levegő.

TOMPOS KÁTYA

A Holdjárat, az a titokzatos erő, mely lelket lélekkel összekapcsol, láthatatlan segítség, misztikus utazás, egy olyan kaland, melyre mindenki vágyik, melynek a végén felkavaró, vagy épp megnyugtató, összeolvasztó vagy szétválasztó múlhatatlan vagy illékony szerelmek várnak ránk.

PLATON KARATAEV

Pilinszky János mondatával jól összefoglalhatjuk a zenekar második, Atoms című nagylemezének gondolatvilágát. A Platon Karataev elhozza az érzékeny melankóliát, amiből dinamikus szenvedéllyel ránt ki, hogy aztán egy távolodó lebegésben megtáncoltasson.

Nincsenek megjegyzések: