2021. június 28., hétfő

Koncertek a Katlanban 4.

 


DALOK A SZÍNHÁZBÓL ÉS MÁSHONNAN

Kéméndi Tamás és Wunderlich József közös estje

A Pál utcai fiúk Bokájaként óriási népszerűséget szerző színész és a virtuóz harmonikaművész estje a zenei műfajok kavalkádját varázsolja a színpadra. Operett, sanzon, virtuóz zeneművek, saját dalok, mind-mind megtalálható a repertoárjukban. Összeköti őket a kollégiumi ismeretségük, a zene és a színház. Énekelnek, zenélnek, beszélnek egymással és Önökkel!

ROZS 60+ 

"A kor persze nem érdem, ugyanakkor tán sikerült megtölteni emlékezetes, tovább csengő, hallgatható dalokkal, vers-megzenésítésekkel, színházi zenékkel hatvanpluszos téridőm éveit."

GALAXISOK

A zenekar eddigi legambiciózusabb albuma a tropicáliától a bossa nován át a shoegaze- és elektropop-dalokig mutatja be a frontember-dalszerző kedvenc zenéinek világát, a prózába hajló, novellaszerű szövegek pedig képzeletbeli világot népesítenek be félig-meddig létező szereplőkkel.

KISCSILLAG

Bevált szokáson ne változtass, avagy a Kiscsillag idén is velünk katlanozik!


RUTKAI BORI BANDA: ZSEBTENGER - 10:00

A tenger partján található Kukutyin városkába kalauzolnak el bennünket a dalok, ahol jó szomszédságban élnek a mesebeli és a valóságos lények. A Zsebtenger a Fonogram-díjas Rutkai Bori Banda zenekar negyedik, gyerekeknek szóló mesealbuma.

MIDDLEMIST RED

A Middlemist Red az atmoszférikus és pszichedelikus rock hangzásainak egy olyan egyvelegében találta meg új hangját, mely újraértelmezi azokat egy 21. századi környezetben.

Nincsenek megjegyzések: