2012. augusztus 1., szerda

Kezdődik a Katlan!

Ma 18.30-kor a Fesztiválnyitánnyal kezdetét veszi az 5. Ördögkatlan Fesztivál! Az eseményekről, kalandjainkról reményeink szerint idén is olvashattok ezen az oldalon. A kínálat most oly nagy, hogy "sajnos" mindenről nem fogunk tudni beszámolni, sőt lehet, lesz olyan helyszín ahova el sem jutunk, mert belefulladunk ebbe a hatalmas bőségszaruból elénk terített program kavalkádba.

Most néhány friss hír:

"KÉT FONTOS HÍR A JEGYVÁSÁRLÁSRÓL
  • JÓ HÍR: HÉTVÉGI BÉRLETEKET CSÜTÖRTÖK ÉJFÉLIG LEHET ELŐVÉTELBEN KEDVEZMÉNYESEN ONLINE VÁSÁROLNI!
  • HÍR: A SZÉP KÁRTYÁT ÉS A BANKKÁRTYÁT NAGYHARSÁNYBAN MINDEN NAP ESTE 8-IG TUDJUK ELFOGADNI! (AZ ÉJSZAKAI KONCERTEKNÉL MÁR NEM, SAJNOS)

MÉG VANNAK SZABAD SZÁLLÁSHELYEK NAGYHARSÁNYBAN!
Sok magánház jelzett Nagyharsányban, hogy szívesen fogadnak a kertben sátorozókat! Imre Jánosné Brigit hívjátok kontaktért: +36 30 697 28 71 

KIÁLLÍTÁSMEGNYITÓ PERFORMANSZ!
Nagyharsányban augusztus 1-én, 19:30-kor performansszal és érzékeny szavakkal Rocklitera-ZEN kiállításmegnyitó lesz díszvendégünk Beck Zoltán és Baksa-Soós Attila író közös tolmácsolásában.


VÁLTOZÁS A KONCERTBUSZOKNÁL!
Jó hír! Noha nem így hirdettük meg eredetileg, és így a buszmegállókban kirakott táblákon sem lesz ez rajta, de a esti nagykoncertek után visszainduló három Koncertbusz közül az egyik (a Siklósfelé menő) be fog menni Harkányba is! A másik két busz Palkonyán át megy Pécsre, ahogy eredetileg is volt.

BÖRÖCZ ANDRÁS TÁRLATVEZETÉSE A VYLYANNÁL!
Milyen a hordóemberek élete, hogy kerül Haydn egy ketrecbe - és miért pont sárgába?; na és a strucctojások?? Érdemes kérdezni Böröcz Andrást, mert a válaszok egy szépes spektrumú izgalmas világot bontanak ki.
A fesztivál egyik díszvendégeként az 1986 óta New Yorkban élő festő, performer, szobrász nap mint nap sajátostárlatvezetést tart a Vylyan hordói és saját művei között.  
Várjuk egy jó beszélgetésre:
3-án pénteken: 14.00-15.00
4-én szombaton: 15.30-16.30
5-én vasárnap: 17.30-19.00

REGGELI
Nagyharsányban az Ősi Pincészet borozójában, kávézójában minden reggel 8-11 óráig leszreggelizési lehetőség! Ha meg valaki lekésik róla, még mindig kaphat zsírosdeszkát, KENYÉRlángost, meg Ördögtálat. 


EBÉD
A Polgár Panzióban pedig ebédelni lehet mindennap, lesz Ördögkatlan Menü - és minden menü mellé egy pohár rozé bor ajándékba. Itt az étlap.

VÉRADÁS
2012. augusztus 4-én, szombaton 10-16 óráig a nagyharsányi Óvodában véradás lesz az Ördögkatlan Fesztivál keretén belül. (Személyi okmány, TAJ és lakcímkártya szükséges.) "Adj vért és ments meg 3 életet!' 

ÖRDÖGTAXI
Péntek, szombat, vasárnap délután 16:00 órától, add el életed egy érdekes történetétmíg azördögtaxi szállít a fesztivál helyszínei között. Ne habozz, stoppolj és mesélj!

KÖNYV - CD - RUHA - JÁTÉK ÉS TERMÉNY CSERE-BERE
Tudod mi a kisharsányi csere-bere placc lényege?
Röviden: egyet berakok - egyet elveszek!
(részletesebben ide kattintva olvashatsz róla!
Gondolj erre az indulás előtt! 
Ha nem hozol magaddal portékát, Te csak nézegethetsz!!! 
Az udvarházban a pénz haszontalan kelléknek számít!
Több 100 könyv, CD és ruha gyűlt össze környezetünkből, egyedül a játékok nem szaporodnak.
De választékbővítésként bármelyikből örömest vennénk felajánlásokat.
Kapcsolat: Hartyándi Jenő

Nincsenek megjegyzések: