2023. június 30., péntek

Árugrási hírek és 5 érv az Ördögkatlan mellett

Kedves Barátaink!

Holnaphoz egy hónapra már együtt örülhetünk a 16. Ördögkatlan kezdetének! Azért mégis most írunk nektek levelet, mert ha ma éjfélig bizalmat szavaztok nekünk, akkor a Tixa oldalán kedvezményes áron juthattok hozzá bérletetekhez (24 000 Ft-ról 26 000 Ft-ra emelkedik) vagy páros bérletekhez (44 000 Ft-ról 48 000 Ft-ra emelkedik).
Döntöttem, megveszem a jegyet!
Mi nagyon várjuk, hogy találkozzunk, és ezért összeszedtük nektek, hogy mivel tudunk segíteni nektek a döntésben:
  • ékesen szól a programkínálatunk, amit idén is a legnagyobb gondossággal válogattunk össze nektek. A lista hamarosan végleges lesz, de addig is tudjátok őket böngészni időrendbenhelyszínek szerint és műfajok szerint: színházzeneirodalom, különböző workshopok és ne feledkezzünk meg a családi programjainkról sem. Ráadásul a Facebookunkon be is tudjátok jelölni, hogy mi az, amin ott lesztek. Így az ismerőseitek is látják, hol találkozhatnak veletek, és a naptárotokba is rögtön bekerülnek az eseményeitek.
  • szintén a Facebook-oldalunkon elkezdtük nektek összegyűjteni azokat a képeket, amik az elmúlt 16 fesztivál leghangulatosabb pillanatait örökítik meg. Bátran küldjétek el nekünk kommentben a ti kedvenc képeiteket, mi felkészülésként is szeretünk nosztalgiázni!
  • egy ilyen felsorolásban nem tudunk nem szólni a fesztivál környezetéről, hiszen tagadhatatlan, hogy az Ördögkatlan nem lehetne Ördögkatlan a helyszínek nélkül. A természet szépsége és a fesztiválhelyszínné alakuló épületek izgalmassága szinte leírhatatlan szavakkal, igazából érdemes inkább idén is meglátogatni őket.
  • mi tényleg hiszünk abban, hogy az Ördögkatlan hete és tere egy elfogadóbb társadalom otthona. Ahol gondolkodás nélkül stoppolsz és viszel stoppost, ahol rögtön odébb húzódsz a padon, hogy még valaki melléd férjen. Ahol hajnalig énekelsz és táncolsz olyanokkal, akikkel még sosem találkoztál, de biztos vagy benne, hogy jövőre ugyanitt, ugyanezt már együtt fogjátok csinálni.
  • és gyorsan felemlegetjük a borokat is. Micsoda borok! Ugye, nem is kell többet mondanunk? :)
Ha sikerült meggyőznünk, ne feledd, ma éjfélig kedvezményesen válthatod meg a bérletedet IDE kattintva.
Döntöttem, megveszem a jegyet!
Egy szónak is száz a vége: várunk!

Ölelés, 
a katlancsapat

👋 Légy fürge, mint a nyúl! 👋
Július 1-én megemelkednek az áraink, de addig még mindig csak 24 000 Ft a Katlanbérlet és 44 000 a Párosbérlet! Csapj le rájuk most!

Jegyvásárlás >>
 
📢 Beck Zoli a 30Y-ból videó üzenetet küldött neked! Kattints a képre, és hallgasd meg, hogy ő mennyire szeret az Ördögkatlanra járni, és mit tehetsz te azért, hogy az emlegetett hűsítő hosszúlépést idén is meg tudjátok inni. 🍷💕🍷

Támogatói opciók itt >> 

Nincsenek megjegyzések: