2014. szeptember 3., szerda

Elérkezett a szeptember


Elérkezett a szeptember a Takáts Eszter Beat Band számára is. Egy új EP-vel leptünk meg titeket "Elmennék" címmel! Letölthető a dalok.hu-n és rendelhető Eszternél is. Készülünk az MR2 Akusztikra is, és meg is tudtok minket hallgatni élőben szerte az országban:

szeptember 7.  11h
Takáts Eszter szóló koncert gyermekeknek
Szivárvány Gyermekház, Pécs
szeptember 16. 20h-21:30
Takáts Eszter Beat Band
Sétatér Fesztivál, Sétatér, Pécs

szeptember 19. 20h
Takáts Eszter & Kirschner Péter duó
Keresztury Dezső VMK, Zalaegerszeg

szeptember 20. 17:30.
Takáts Eszter & Bakai Márton duó
Szenttamás-napok, Szenttamás-hegy, Esztergom

szeptember 27. 20h
Takáts Eszter & Kirschner Péter duó
Attention-A Hely, Budapest

SZAVAZZ A PRODUKCIÓRA ITT: http://kimittube.444.hu/produkcio/jel...
Zene kategória a Ki Mit Tube versenyen. Magyarország első YouTube tehetségkutatóján induló Takáts Eszter Beat Band 'Elmennék' című versenyvideója. Jelentkezés: http://www.kimittube.hu/nevezz Iratkozz fel a Ki Mit Tube csatornára: http://www.youtube.com/kimittube Kövesd a verseny állását és szavazz a http://www.kimittube.hu oldalon.

A Ki Mit Tube Magyarország legmodernebb és legszabadabb tehetségkutatója, amely megadja a lehetőséget, hogy kibontakozz a világ legnagyobb színpadán, a YouTube-on. Itt nincs előszűrés, válogatás, ezen a versenyen bárki bármivel elindulhat, ám az alkotónak szerepelnie kell a videón, a produkciónak pedig meg kell felelnie a YouTube közösségi irányelveinek.
A YouTube közösségi irányelvei: http://bit.ly/KiMitTube_iranyelvek

A nyereményekről: a Ki Mit Tube-on egy Seat Ibiza I-TECH autóval és bruttó egymillió forinttal gazdagodik a győztes. Emellett a Vodafone média támogatását kapja 1 millió Ft értékben egy éven keresztül, valamint egy éves egyedi mobilinternet előfizetést kap a Vodafone-tól, mert a Vodafone hálózata nem kérdés. A nyertes továbbá ellátogathat a Google londoni YouTube központjába is. Emellett a hazai YouTube sztárok menedzselésével foglalkozó cégek jóvoltából teljeskörű, nemzetközi YouTube menedzsmentet is kap a kiválasztott.További információ: http://bit.ly/KiMitTube_nyeremenyek

A Ki Mit Tube zsűritagjai: Puzsér Róbert (kritikus), Szirmai Gergő (YouTube vlogger), Kovács Patrícia (színésznő), Sárközi Gyula (koreográfus), Saiid (rapper), Fluor Tomi (rapper), Péterfy Bori (énekesnő, színésznő), Mondik Noémi (képzőművész), Puskás Peti (énekes), Ács Dani és Tamás Bence Gáspár (újságírók).

A Ki Mit Tube tehetségkutató a Google és a Google Ground szakmai támogatásával történik - http://www.googleground.hu/

A verseny főszponzora a Vodafone: http://www.vodafone.hu/magyar

A verseny a hazai YouTube sztárok menedzsmentjével foglalkozó cégek összefogásában valósul meg: BugTV, Dynamo Online Special Effects Media és a Star Network.

A Ki Mit Tube kiemelt média partnere a 444! hírportál - http://444.hu/

Köszönet a Google, a BugTV - http://mrbugtv.hu - és a Red Lemon Média munkatársainak! - http://redlemon.hu/
Kategória
Szórakozás
Licenc
Normál YouTube-licenc

Nincsenek megjegyzések: