2013. február 13., szerda

Kedves Szerkesztőség - Valentin napi Óriás és Jégkorszak

A szerelmesek napján két érzelmes zenekar foglalja el az Akvárium deszkáit: együtt játszik az új nagylemezén dolgozó Óriás és az oktatásügyi államtitkároknak is odaszólogató Hó Márton és a Jégkorszak.


Az odalépős rockban utazó Óriás szinte a stúdióból érkezik az Akvárium színpadára: a zenekar éppen gőzerővel rögzíti harmadik nagylemezét Takács Zoltán Jappán és Varga Ádám (30Y) segédletével. Szomorú hír, hogy az albumot már Hortobágyi László billentyűs nélkül veszik fel: “Dráma és harag nélkül alakult így, és dráma és harag nélkül folytatjuk külön a dolgainkat” – írta a zenekar a facebook oldalán a válásról. A jól megszokott közönségkedvenceken (Fát dönteni, Az egyikben ott, Erősebben szorítsd, Mindenki Írja) túl a zenekar különleges ízelítőt is ad majd az új anyagból. A március végén megjelenő albummal kapcsolatban a zenekar jövő héten rendkívüli híreket jelent be.

Hó Márton már Schmitt Pálnak is adott dalban tanácsot, nemrégiben pedig Hoffmann Rózsának üzent gitárja segítségével, de legjobb számait nem az aktuálpolitika ihlette. Bemutatkozó nagylemeze, a Dalok a Fürdőszobából hamar belopta magát az ízes alterpopra fogékony közönség szívébe. A tavaly egy kislemezzel (Zászlók a Holdon) jelentkező zenekar éppen új dalain dolgozik.

Február 14., Akvárium
Kapunyitás: 20:00
Hó Márton és a Jégkorszak: 21:00
Óriás: 22:00
Belépő: 1000 Ft






Nincsenek megjegyzések: