2016. augusztus 13., szombat

Országos Beatles találkozó 2016

"A The Bits Beatles emlékzenekar neve nem sokkal több, mint 3 év alatt szervesen összeforrt mind a Beatles­szel mind, hogy időről­időre valami meghatározót tesznek a magyar Beatles közösség asztalára.
The Bits 2015 júniusában egy maratoni koncerten száz Beatles dalt adott elő budapesti koncertjén. Augusztusban a világ legnívósabb Beatles fesztiválja, a liverpooli BeatleWeek 50 fellépője közül egyedüliként mutatta be az 50 éves Help! nagylemez teljes anyagát a lege ndás Cavern Clubban, december 29­én pedig a Papp László Budapest Sportaréna színpadán a Fenyő Miklós nagykoncert előzenekara volt. A német Höfner gitárgyár ( Paul McCartney legendás, hegedűalakú basszusgitárjának gyártója) művészeti elismerésének jeléül egyedüliként a The Bits­et támogatja a közép­európai régióban.
A Kobuci Kert és a The Bit s Beatles emlékzenekar idén is megörvendezteti a Beatles rajongókat egy egész délutános/estés rendezvénnyel, az Országos Beatles találkozó 2016 címet viselő, család­ és zenebarát eseménnyel, ahol a koncertek és játékok mellett minden a Beatlesről és a Beatlestől fog szólni. Sztár­ és díszvendégek teszik a programpalettát mégszínesebbé és egy nagyszabású játék előzi majd meg a rendezvényt nem mindennapi, értékes nyereményekkel."


15:30 - Kapunyitás
16:00 - A Beatles utolsó hivatalos koncertje 50 év után ismét megelevenedik a színpadon. Eljátsszuk a San Francisco-i Candlestick Parkban adott teljes koncertet.
16:45 - Színpadi beszélgetés a Beatlesről ma és 50 év távlatából. Beszélgetőtársak: Petruska András, Kőváry Zoltán (The Trousers), László Róbert a Beatles 50 blog szerzője.
További programpontok hamarosan...
A rendezvény látogatása ingyenes.
Időpont: 2016. 08. 21. 16:00
Helyszín: Kobuci Kert - 1033 Budapest, Főtér 1. 

Nincsenek megjegyzések: