2016. augusztus 27., szombat

Hangszergyűjtés és jótékonysági koncert

"Rock'n'Roll All Night vol. 8 - Hangszergyűjtés és jótékonysági koncert a Miért Ne?! csoportnak

EZT a Rock'n'Roll All Night bulit 3x-osan megemlegetik.
--------------------------------------------------------------------------
- 1.) Nyárbúcsúztató.
- 2.) Szezonnyitó, tantárgyfelvétel előtt még épp.
- 3.) A Miért Ne?! csoportot ért károk pótlására GYŰJTÉST SZERVEZÜNK. Minden zenekar ingyen, a csoportnak TŐLETEK jövő adomány reményében játszik aznap este. Adjunk nekik együtt esélyt az újrakezdésre!
--------------------------------------------------------------------------
A MIÉRT NE?! CSOPORT évek óta kötetlen kreatív, főleg hangszeres foglalkozásokat tart kicsiknek és nagyoknak (főleg kicsiknek) informális keretek között, ahol csak tudnak. A ZION egykori önkénteseiből született kis pereputtyal már találkozhattatok a szintén egykori pécsi Menedék napközijében, az Ördögkatlanon és mindenféle városi, szabadtéri fesztiválokon, ahol a közösségi zenélés, egyszerű hangszerek házi elkészítésének és a konstruktív csoportmunka módjait adják át bárkinek, aki kész leülni játszani velük.
- FB: HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/MIERTNE/?FREF=TS
~
Az idei Ördögkatlan előtt kirámolták kocsijukat a tettyei domboldalon. Ami mozdítható: majdnem minden hangszerük, gitárok, basszusgitár, cajon, erősítő, kábelek, hangtechnikai felszerelések, ruhák kerültek a tolvajok kezébe, és így a Csoport jövőbeli működése is veszélybe került.
~
Ezt a Rock'n'Roll All Nightot az önfeledt mulatozás és még önfeledtebb adakozás jegyében szervezzük, természetesen önköltségen. Így járulunk hozzá ahhoz, hogy a pécsiek, főleg a nehezen leköthető, vagy hangszerek közelébe nem kerülő gyerekek egy olyan lehetőség birtokában maradjanak, ami sokaknak az első, apró, játékos lépést jelentheti a csapata felé kitárulkozásban, vagy egy majdani zenészkarrierben.
~
A buli sikere garantált, de a GYŰJTÉS sikere rajtatok múlik!
--------------------------------------------------------------------------
Kétféleképpen teheted meg a magadét:
--------------------------------------------------------------------------
- A.) Hozd régi, nem használt, otthon hiába álló bármilyen zenei motyódat - sérült gitár, porosodó szobaerősítő, fölös kábel, az a piszkos kiskeverő a terem földjéről - és felújítva boldog kis kezekbe kerülnek! Ha nincs ötleted, dobjatok össze a haverokkal bármilyen ritmushangszerre: shaker, maracas, kasztanyetta, csörgők, csörgődobok, darbuka, djembe, jöhet bármi!
- B.) Ha nem akarsz ezzel vesződni, ADAKOZZ a helyben kitett gyűjtődobozok egyikébe egy tetszőleges összeget. Mi 6-700 Ft-ot javaslunk legalább, tekintve, hogy a kár 3-400.000 Ft közé tehető. Ha 100-an jöttök és mindenki bedob 700-at EZEKÉRT a bandákért (há' naná!), már 2 kezdő gitár összejött, ahonnan el lehet indulni.
--------------------------------------------------------------------------
HÁDEVÁRJÁMÁ'. MILYEN ZENEKAROK?
--------------------------------------------------------------------------
Danolósak, a folkoskodás és a rockoskodás között dülöngél---Ők:
~~~~~~~~~~~~~
--- KUBALIBRE - az ügyeletes pécsi nyárhelytartók, olyan alter, amit megértesz, és veled röhög magán, olyan nóta, amit józanul is meg lehet talpalni, olyan buli, hogy mezítláb mész haza és nem emlékszel, olyan jó lesz.
- FB: HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/KUBALIBREZENE/?FREF=TS&REF=BR_TF
- "Imbolygó", teljes lemez: HTTP://LDKRITIKA.BLOG.HU/2016/02/01/KUBALIBRE_IMBOLYGO_PREMIER
~~~~~~~~~~~~~
--- THE BEANS - épp elköltözőben Pécsről a garázszenekar (*A Garázszenekar), ami leszaggatja az agyadat, megjáratja a lábadat és elcsórja a kóládat. Kivéve, ha adakozol. Akkor jófej, és felajánlja, hogy hívd már meg. Debütlemezükért olvad a hazai szaksajtó, és előbérelt helyük van a Spotifyodon. Meglásd. Utolsó sansz tükésen bulizni velük!
- FB -- HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/THEBEANSOFFICIAL/?FREF=TS
- "Glitch" teljes lemez -- HTTPS://WWW.YOUTUBE.COM/WATCH?V=YRFDT76EVLS&LIST=PLQ1C1TPYXOOWIKPIS2R1HIKVZ0U4TUG3G
~~~~~~~~~~~~~
--- ROKOKÓ ROSÉ - kicsit fanyar, kicsit édes, kicsit csajos, kicsit rózsaszín, kicsit tájjelegű, de azért be lehet kábulni tőle rendesen. A Rokokó Rosé olyan, mint a boruk (IGEN, BORUK. Talán még a Nappaliban is akad...). Új színpadkép, új EP, és az utolsó előtti alkalom egy jó ideig, hogy teljes felállásban csodáld a hölgyeket...
- FB: HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/ROKOKOROSE/?FREF=TS
- "Mindenemet", friss EP - HTTP://RECORDER.BLOG.HU/2016/06/07/EP-PREMIER_ROKOKO_ROSE_MINDENEMET
~~~~~~~~~~~~~
--- THE ALLREADIES - "tulajdonképpen leszarom és elég ennyi akkord a rákkenróhoz" hozzáállású jókedélyű csimbumm trió, 1 fiú, 1 szépfiú, 1 széplány, a színészet és a borászat keresztmetszetében. Színészkedés nem lesz sok bennük, bor viszont...
- FB: HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/ALLREADIES/?FREF=TS
- "Harmónia" debüt klip: HTTPS://WWW.YOUTUBE.COM/WATCH?V=PHTG0UNAGJE
~~~~~~~~~~~~~
Kezdés: 
19:00 körül, a Miért Ne?! munkája és helyzete bemutatásával.
Vége: 
a nyárnak. Az éjszakának SOHA.
~~~~~~~~~~~~~
INGYENES,
de azért legyen már szíved és ne légy tirpák, ha ennyi zsét és melót beletettünk mi is.
600-700 Ft-nak örülünk. 
Zenébe kő'. Nemes az ügy.
~~~~~~~~~~~~~
Ottfolyt."

Nincsenek megjegyzések: