2015. március 14., szombat

Programok - WOO YORK ÉS AGENTS OF TIME A TESLÁBAN

"WOO YORK ÉS AGENTS OF TIME A TESLÁBAN
2015. március 14., szombat
Ezen a hétvégén az érzelmes, de sötét tónusú house és techno határán táncolhatunk az ukrán legények és a csuklyás olaszok társaságában.

A Woo York kapcsán, ha kiadóikat nézzük, a Soma, a Planet Rhythm és a Life and Death pontosan indikálja, hogy milyen hangzásra készüljünk, amihez persze hozzáadódik az az egyedi feltét, ami Európa egyik keleti zugából a kontinens legnagyobb klubjaiba repítette őket. Nagyjából 2012-re datálható, amikor kommenciális útra lépve levetették a hálószoba producer egyenruhát és elkezdték gyártani a bakelitre való zenéket. A ‘Solar Diet’, az ‘I am Against’, ‘Acid Rain’ és az ‘Ancient Light’ kényelmesen befészkelték magukat a dolgos techno DJ-k lemeztáskájába és nem győztek minden este már pultba utazni egy-egy jó pörgésre. A páros egyébként nagyon híres impozáns live felállásáról, nem véletlen, hogy a neten folyton legújabb hangszereikkel büszkélkednek. Az biztos, hogy nem nagyon hisznek a kompakt megoldásokban, szerintük inkább úgy áll biztosan a színpad pultja, ha kisúlyozzák a legkomolyabb vasakkal, amik a Tesla hangrendszerére kötve is a legnagyobb energiák kioldására képesek. 

Az est további izgalma három olasz, az Agents Of Time színpadra lépése, akik szintén elég derék élő konstrukcióban vállalnak színpadra lépést, ezen a szombaton éppenséggel a Teslában. A szerzetes küllemű fiúk első megjelenése 2014-ben esett meg, a Lost Dreams-t a Stem Records hozta ki, és azóta is erősen menetelnek felfelé. Valamire nagyon ráéreztek deep-techno körökben arra, hogyan lehet klub kompatibilisnek maradni, miközben elkalandoznak a pszichedelikus ambient atmoszférák végtelen mezejére. A trió tavaly már járt Budapesten, amikor a Ten Walls mellett játszottak az A38 gyomrában. Akkori fellépésük sikere abban rejlett, hogy élő produkciójuk tele van kiszámíthatatlan meglepetésekkel, ami figyelésre késztet minket, hallgatókat. 

Lineup:
Woo York live (Life and Death, Soma Records -UA) 
Agents Of Time live (Correspondant - The Label -IT) 
THE ELEMENT (Sankeys, Cosa Nostra Malta) 
Alive 
Facebook event: https://www.facebook.com/events/330520210474300/
Elővételes jegyek: http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=47010"

Agents Of Time play a live set for the My Favorite Robot Crossing Wires party at ZT Hotel, OFF Barcelona 2014.
What the set in full here: http://www.be-at.tv/brands/zt-hotel-b...

Tracks:
Agents Of Time - Polina

Watch the other sets from My Favorite Robot Crossing Wires here:
http://www.be-at.tv/brands/zt-hotel-b...

BE-AT.TV, Streaming the world's best festivals and DJ's Live and On Demand - http://www.be-at.tv

Nincsenek megjegyzések: