2013. október 4., péntek

Októberi FÜGE

2012. októberében nyitotta meg kapuit a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház.
Eltelt 1 év, beköltözött 53 alkotócsoport, a megnyitó óta 20 bemutatót tartottunk, a közönség 177 előadást láthatott, a galériában 7 kiállítást nyitottunk meg.

Továbbra is szeretettel várunk Benneteket és köszönjük a nagyfokú érdeklődést!


Vérfrissítés a hazai humorban! - Alternatív Stand up

 
Bemutató: 2013. október 7. 19:00, Jurányi
 
A 2013/14-es évadban indul útjára a Dumaszínház és a FÜGE együttműködése, a Cabaret Ma, amely új, független humoros produkciók létrehozását célozza meg.
Az együttműködés első része egy alternatív stand-up projekt, amelynek nyitó keretét Andrássy Máté, Baksa Imre, Bánki Gergely, Janklovics Péter, Tamási Zoltán és Stefanovics Angéla képezik.
Színészek mutatnak be stand up produkciót minden hónap első hétfőjén, amit maguk írtak, maguk éltek át és maguk adnak elő. Az első Alternatív Stand up előadással a közönség október 7-én találkozhat a Jurányiban.
 
Interjú Litkai Gergellyel
Ha létezne olyan kitüntetés, hogy a humor nagykövete, biztosan Litkai Gergelynek ítélnénk oda.
Az interjú letölthető itt...
 
 

Színházi jammelés a Jurányiban

Bemutató: 2013. október 16. 19:00, Jurányi
A Titkos Társulat közös játékra hívja a Jurányi Inkubátorházban dolgozó független társulatokat és a nézőket!
,,Nem arra törekszünk, hogy a játék minél sziporkázóbb és nevettetőbb legyen, hanem hogy minél jobban hasonlítson az élethez. Arra törekszünk, hogy a játék elgondolkodtasson, és előre kiszámíthatatlan, emlékezetes színházi pillanatok szülessenek."   Kárpáti Péter  
Minden alkalommal más-más színészek és társulatok vesznek részt az előadásban a Tünet Együttestől a k2 Színházon át a Szputnyik Hajózási Társaságig.

Művház - színházi sitcom havonta új epizódokkal a Gondnokság alkotóitól

Bemutató: 2013. október 25. 19:00, Jurányi
Havonta új epizódokkal jelentkező sorozat, melyek mindegyike két-három nap alatt készül majd el, színészi improvizációkra épülve - a Gondnokság alkotóitól. Főbb szerepekben: Szamosi Zsófi, Mészáros Piroska, Vajda Milán, Schruff Milán és Tamási Zoltán. Rendezők: Dömötör András és Kovács Dániel. 
 
 

A TITÁNium Színházi Szemle Átrium - díjas előadása: DROSZT

 
Bemutató: 2013. október 10. 19:00, Átrium Film-Színház
 
2013. májusában megrendezett TITÁNium Színházi Szemle fiatal, tehetséges nyertesének egyike Radnai Márk. 2013. október 10-től az Átriumban láthatja a közönség a Droszt című rendezését.
 

OKTÓBERI PROGRAM: JEGYVÁSÁRLÁS

JURÁNYI GALÉRIA
KUSS Records
Megtekinthető: 2013. október 4-ig
 


Nincsenek megjegyzések: