2023. március 25., szombat

RaM-ArT Színház

 

"A Főváros XIII. kerületében 12 éve működő Radnóti Miklós Művelődési Központ színházi szárnya, 2023 áprilisától RaM-ArT Színház néven újra várja közönségét.

A multifunkcionális rendezvénytérben, a hidraulikus mozgatású nézőtérnek köszönhetően, lehetőség nyílik a 620 fős nézőtér előtt bemutatásra kerülő saját, és befogadott kulturális produktumok színpadra állításán túl, körasztalos gálavacsora, zártkörű céges rendezvény lebonyolítására is.

A RaM-ArT Színház egy olyan kulturális olvasztótégely, a szó modern értelmében vett népszínház szeretne lenni, ahol a néző egyetlen rendezőelv – a minőség – mentén megtalálja számára a színház-, a zene-, és a táncművészet legjobb előadásait, valamint gyermekeknek szóló, igazi élmény nyújtó produkciókat is.
Olyan előadásokat hozunk el Önöknek, amelyek tükrözik a színház sokszínűségét, egyediek és Budapesten csak itt láthatóak.
Célunk, hogy a mai rohanó, és rengeteg nehézséggel tarkított világunkban, a RaM-ArT Színházba látogató vendégeink két felvonás erejéig félre tudják tenni napi gondjaikat, és egyszerűen csak érezzék jól magukat.

A mélygarázsban, és a rengeteg felszíni parkolási lehetőségnek köszönhetően, a hozzánk érkezőknek nem kell küzdeni a belvárosra jellemző parkolási gondokkal. Az épületben található VakVarjú Étteremben az előadás előtt, vagy után is van lehetőség elfogyasztani egy remek vacsorát, majd nézőink a légkondicionált épületünkben, a megszokott színházi székeknél nagyobb, kényelmesebb zsöllyékben élvezhetik a kiválasztott programot.

Ez az, amit a RaM-Art Színház kínál!

Legyen Ön is vendégünk két felvonás erejéig!"

Előadások: https://ramart.hu/

Nincsenek megjegyzések: