2022. június 14., kedd

KATLAN

 

"Kedves Barátunk!

Egyszerű lenne most ide beillesztenünk azt a felhívást (később meg is tesszük), amit már a facebookon is olvashattatok, és amiben az úgynevezett „szponzorbérletre” és a most bevezetendő „Katlanbarát támogatásra” hívjuk fel a figyelmet. 

De mitől hírlevél a hírlevél? Attól, hogy sokszor jóval hamarabb információkhoz juthatsz, mint azok, akik nem hírlevélolvasók; és attól is, hogy olyasmiket is megosztunk veletek, amiket nem feltétlenül tárunk a nagy nyilvánosság elé. 

Például azt, hogy az Ördögkatlan jelenlegi formájában támogatásra szorul. Jó lenne nem „függő viszonyban” lenni, de ahhoz lényegi, alapvető szándékainkkal ellentétes változtatásokat tenni. Például:
  • egyetlen helyszínre koncentrálni a programokat, hogy a vendéglátásból fedezni tudjuk a kiadásainkat – de így elveszítjük mindazt, amitől Katlan a Katlan: a kövesdi pincesort, a Vylyan gyönyörű teraszát, Mokosék színháztermét, a Kovácsműhely otthonosságát, a Szoborpark egyedi arculatát… és elveszítjük a tér tágasságát, ahol a békét és a nyugalmat is megleli, aki arra vágyik, nem beszélve arról a sokszínűségről, ami a helyi közösségekkel megteremtett kapcsolatból is ered.
  • lehetne radikálisan emelni az árakat, illetve bizonyos, különösen népszerű programokat külön fizetőssé tenni – sokan jönnének akkor is, de az érdeklődést a pénztárca határozná meg, nem az ártatlan vágy, hogy együtt legyünk, hogy mezítlábasan is találkozhassunk Mozarttal, Kapáékkal, Beck Zoliékkal…
  • egyáltalán, lehetne sok mindent úgymond „korszerűbben” csinálni, fizetős kártyától a procc-elit rétegeket kiszolgáló exkluzív eseményekig, látjuk a példákat.
Támogass minket!
De mi az Ördögkatlan vagyunk, annak esetlen személyességével, csetebota igyekezetével – és ilyen értelemben nem akarunk megváltozni. Nem tagadjuk, ebből a szándékból az is következik, hogy függünk az állami támogatástól, és függünk az egyelőre szerény létszámban létező szponzorainktól, jószándékú támogatóinktól. Az előbb ebben az évben – covid, választások, háború – visszafogottabb, mint reméltük, az utóbbi, a nagyvonalú mecenatúra pedig még nem alakult ki Magyarországon.

Száz szónak is egy a vége: rászorulunk segítségetekre. De ha nem tudsz segíteni, akkor se aggódj, lesz Ördögkatlan, mégpedig a 15.!

És a felvezető után megmutatjuk nektek az eredeti felhívást:

Szokatlan arra gondolni, hogy ha megvehetek valamit olcsón, én mégis a drágábbat választom, mert ezzel segítek. Segítek abban, hogy fennmaradjon egy minőségi esemény az országban, hogy legyen egy hely, ahol nyíltság, mosoly, közösség van, ahol megpróbáljuk minél több embernek elérhetővé tenni a minőségi kultúrát. 

Ha megteheted és támogatnád ezt a célt, vásárolj szponzorbérletet vagy kiegészítő támogatást is adhatsz Katlanbarát támogatás formájában!
Támogass minket!
SZPONZORBÉRLET

Összeg: 100.000 Ft

A szponzorbérlet ugyanazokat a jogokat biztosítja, mint a normál bérlet, és mi pedig megpróbáljuk a nagyvonalúságodat aprócska kedveskedéseinkkel viszonozni:
  1. különleges borral
  2. Katlanos ajándékkal
  3. kitűzővel köszönjük meg támogatásod,
  4. és öt darab általad választott sorszámozott színházi előadásra biztosítjuk a bejutást neked és partnerednek.
Váltsd meg szponzorbérleted ide kattintva.
KATLANBARÁT TÁMOGATÁS

Összeg: 10.000 Ft

A Katlanbarát támogatással meglévő jegyedet vagy bérletedet érdemes kiegészítened, vagy akkor jöhet jól, ha idén csak a távolból, de szorítasz nekünk.

A Katlanbarát támogatóinknak
  1. exkluzív "Katlanbarát támogató"
  2. és "Nem vagyunk normálisak!" kitűzőket adunk. 
Járulj hozzá a 15. Ördögkatlanhoz ide kattintva.

(Ez a támogatás, nem bérlet vagy jegy, így a fesztiválra való belépésre nem jogosít fel. A bérlettel, jeggyel együtt, de külön is vásárolható.)"
Támogass minket!

Nincsenek megjegyzések: