2022. június 29., szerda

A kedvenc programjaink és az elővételes jegyvásárlás vége













Veiszer Alinda beszélgetéseinek menetrendje:

De mivel ebben a pillanatban véglegesedett Veiszer Alinda beszélgetéseinek menetrendje, azaz nem volt még módunk ezt közzétenni, „titokban” gyorsan megosztjuk azt veletek:
  • augusztus 3-án Tamási Miklóssal, a Fortepan létrehozójával beszélget (tudjátok, személyes emlékeket, képeket várunk tőletek a családi albumból a hatvanas-hetvenes évekből „ifjúsági probléma” jeligére!);
  • 4-én Dés Lászlóval és Dés Andrással találkozik – mindketten fellépnek nálunk, Laci előző este Básti Julival zenél a villánykövesdi színpadon, Andris egy nemzetközi kvartett tagjaként bukkan fel aznap délután a Vylyanon;
  • 5-én a friss Kossuth-díjas Lakatos Mónika lesz Alinda vendége;
  • 6-án pedig Kollár-Klemencz László érkezik délelőtt a beremendi Kovácsműhelybe, hogy díszvendégként és sokoldalú alkotóként irodalomról, zenéről, természetről beszéljen.
Ezek a beszélgetések felkerülnek majd Alinda podcastjára, szóval utólag is pótolhatjátok az élményt – de azért élőben az igazi!

Sokszor teszi fel a minden iránt érdeklődő katlanozó a kérdést: „melyik ujjamat harapjam?”. Akárhogyan is logisztikázunk, sokszor fordul elő az, hogy választani kell jó és még jobb program között: „egy nagyszerű írót hallgassak a Vylyanon, Operabeavatóra próbáljak bejutni a beremendi templomba, netalántán sorszámot szerezzek egy színházi előadásra avagy koncertre menjek Villánykövesdre?” Pozitív probléma, mondhatjuk – miközben mi, akik öt napon át folyamatosan dolgozunk, nemigen találkozunk ezzel. Az ellenkezője a gondunk: mi legyen az az egy program, amit ha törik, ha szakad, megpróbálunk megnézni-meghallgatni.

Megkérdeztük a „vezérkart”, mi is az az egy, amit nem szeretnének kihagyni. Íme a válaszok:
  • Kiss Mónika, mezítlábas mindenes a Baksa Soós-emlékestre pályázik (augusztus 3. Narancsliget);
  • Komáromi Gyuri, gazdasági vezető a Züfecen szeretne tanúja lenni a k2 búcsújának (augusztus 6., nagyharsányi tornaterem);
  • Hajdó Sanyi, műszaki vezető a 30Y koncertjét nézte ki magának (augusztus 5. nagyharsányi focipálya);
  • Trifonov Dóri, mindent (is) intéző munkatársunk a spanyol cirkuszt várja (nap mint nap a Teleki Ligetben);
  • Bérczes Laci arra kíváncsi, hogyan szólal meg Ibsen drámája, A nép ellensége a beremendi strandon (augusztus 3.)…
Hogy aztán eljutunk-e ezekre, nagy kérdés, de legfeljebb megkérdezünk benneteket, és ti majd elmesélitek…

Lassan vége a júniusnak, egyre közelebb a Katlan, nemsokára találkozunk!
Szép nyarat kíván a katlancsapat
 
Jegyvásárlás
ELŐVÉTELES ÁRAK VÉGE

Ha már eldöntötted, hogy jönni szeretnél a 15. Ördögkatlanra, de még nem váltottad meg a jegyed, azt javasoljuk, tedd meg itt június 30-ig, mert eddig érvényesek az elővételes jegyáraink, így most még olcsóbban juthatsz jegyhez vagy bérlethez.
PROGRAMKAVALKÁD

A honlapunk és a Facebook-oldalunk nyüzsög már a programjainktól, amik csak arra várnak, hogy elkezdj köztük válogatni. Gyere el az ordogkatlan.hu-ra vagy kövesd be a Facebook-oldalunkat, hogy ne maradj le semmiről!
Váltsd meg a jegyedet most!

 

Nincsenek megjegyzések: