2022. március 31., csütörtök

"Fogj kézen!" - Jótékonysági koncert a koronavírus árváiért


„…hiszem, hogy aki kézen fog egy gyermeket, máris tett valamit a jövőért.” Dr. Herczegh Anita szavaival kérjük Önöket, hogy „fogjanak kézen” egy csöppséget, vegyenek részt a jótékonysági koncerten, nyújtsanak támogatást azoknak, akik a világjárvány idején elvesztették egyik vagy mindkét szülőjüket. A befolyt összeg a Regőczi Alapítvány közvetítésével kerül átadásra.

 

A koronavírus-járvány tömegek életét változtatta meg végérvényesen. Számtalan édesanya és édesapa vesztette életét, így sajnos fiatalok százai maradtak árván vagy félárván. Kicsik és kamaszok, akiket gyászukban segíteni, életükben támogatni kell. 

 

A Filharmónia Magyarország szervezésében április 13-án jótékonysági koncert kerül megrendezésre budapesti Vigadóban, ahol Boros Misi önálló estjét hallhatják. A „zongora hercegének” is nevezett fiatal tehetség kora ellenére meghódította már szóló zongoraművészként a világ több nagyvárosát, többek között Párizst, Milánót, New Yorkot, Stockholmot és Tokiót is. Kimagasló tehetségét és elbűvölő személyiségét olyan mesterek méltatták, mint Plácido Domingo és Vásáry Tamás. A rajongók által csak Misinek hívott ifjú művész pici kora óta a zene bűvkörében él: óvodásként saját dallamokat talált ki, 8 éves korától minden korosztályos országos versenyt megnyert, amin elindult. Az egész ország kedvence lett, amikor 2014-ben, 11 évesen a kicsik korcsoportjában megnyerte a Magyar Televízióban közvetített klasszikus zenei tehetségkutatót, a Virtuózokat.

 

Április 13-án három Schubert művet hallhatunk tőle. „A zene mindig elmélyülést, emelkedettséget, lelki élményt ad. Ez alkalommal az adja a többletet, hogy a koncert célja nem csak maga a művészi produktum , hanem a rászoruló gyermekeken való segítés is”- fogalmazott Misi. A zene erejével szeretne hozzájárulni támogatásukhoz. Hatalmas megtiszteltetés számára, hogy jótékonysági koncertet adhat az árvák javára. A koncert teljes bevételének célba juttatásáról a Regőczi Alapítvány gondoskodik.

 

Aki nem tud eljönni a programra, vagy lehetőségei nagyobb összegű támogatást is lehetővé tesznek,  támogatói jegyet is válthat vagy egy kívánt összeget át is utalhat,  amivel hozzájárulhat több mint kilencszáz kiskorú ösztöndíjához, lakhatási támogatásához, szociális juttatásához, a közlekedés támogatásához és még számos olyan gondoskodási formához, ami fejlődést, gyarapodást, tanulást, megélhetést segít elő.

 

További információ és jegyvásárlás a www.filharmonia.hu weboldalon található!

Hola

Nincsenek megjegyzések: