2021. május 21., péntek

KARAVÁN ROMA FILMKLUB


 "Kedves Barátunk! 

 

A legújabb, online művészeti projektünkre szeretnénk felhívni a figyelmedet!  

A KARAVÁN ROMA FILMKLUB célja, hogy a jelenkori társadalmi problémák megoldására fogékony közönség figyelmét ráirányítsa azokra a filmművészeti alkotásokra, amelyek szélesebb perspektívát biztosítanak a roma társadalom fontosabb problémáinak azonosítására és az azokról való együtt gondolkodásra. 

Az induló programsorozat elején hat alkalommal, hétvégi kikapcsolódásként a magyar filmgyártás alkotásaiból adunk válogatást. A folytatásban szeretnénk a nemzetközi filmkínálat terméseiből is válogatni, hogy kitekintést kapjunk arról, hogy milyen problémák, gondok és nehézségek vagy éppen örömök kísérik a roma közösségek életét Európán belül vagy távoli nemzetek tagjaként egy másik földrészen letelepedve.     

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a kínált program, kérjük, hogy csatlakozz a KARAVÁN FILMKLUB közösségéhez, regisztrálj a https://karavan-filmklub-program.webnode.hu/ oldalon! 

A klubtagság ingyenes, semmilyen kötelezettségvállalással nem jár. A csatlakozásod fejében igyekszünk olyan értékes kulturális és művészeti tartalmakat kínálni, amelyek többnyire csak a klubtagok részére elérhetőek. 

Minden vetítési napon láthatsz majd 1-1 nagyjátékfilmet vagy hosszabb terjedelmű filmet. Mellettük kísérőfilmként 1-1 olyan rövidfilmet vetítünk, melyet a Karaván Színház és Művészeti Alapítvány nyári művészeti táboraiban növendékeink filmrendezőkkel, filmes operatőrökkel forgattak. A szombati filmklubok zárásaként a Roma Produkciós Iroda gondolatébresztő „egyperceseiből” láthatsz válogatást, melyekben elismert roma származású művészek szólalnak meg.

Az ingyenes regisztrációra nyitva álló határidő: 2021. május 23. nap    

A regisztrációt követően korlátozásmentesen hozzáférsz a weboldalon tárolt tartalmakhoz. A klub aznapi programját 00:00 órától 24:00 óráig lesz lehetőséged megtekinteni a weboldalon megadott linkre kattintva.

Várunk szeretettel, 

KARAVÁN ROMA FILMKLUB

Karaván Színház és Művészeti Alapítvány 

https://karavan-filmklub-program.webnode.hu/"



Nincsenek megjegyzések: