2019. február 6., szerda

ColorStar: 1998 vs 2018

Március 2-án colorStar koncert a Dürer kertben. Heavenicetrip vinyl és Time Is The Drug CD megjelenés, illetve Heavenicetrip vs Time Is The Drug koncert.
Bővebben: a colorStar március 2-án a Dürer kertben tartott koncerttel ünnepli meg új lemeze, a Time Is The Drug online és CD megjelenését, illetve az 1998-as debütáló Heavenicetrip album újrakiadását vinylen. 
A zenekar októberben már bemutatta új anyagát, de még tényleges megjelenés nélkül. Mint Szalay Péter gitáros mondja
"A korábbi albumokkal ellentétben először koncerteken szerettük volna tesztelni az új dalokat, és a tanulságokat levonva még finom hangolni rajtuk a stúdióban, mielőtt ténylegesen kiengedjük a kezeink közül az anyagot. Sok helyről halljuk, hogy a lemezek fizikai formátumban való kiadásának, vagy akár maguknak az albumoknak már nincs akkora szerepe, nekünk viszont nagyon fontos mérföldkő egy ilyen megjelenés, és a maximumot szeretnénk kihozni belőle." 
A közönség a tavaly nyár elején megjelent Across the Desert to the Light kislemez és az októberi lemezbemutató előtti single-lel együtt három dalt már hallhatott. A Launching Gagarin Records & Management által kiadott Time Is The Drug album február 22-től lesz elérhető az ismert online felületeken, CD formájában pedig először a Dürer kertben, ahol a zenekar teljes egészében el is játssza a lemez anyagát.
Az új dalok véglegesítése közben, január közepén a Művészetek Palotájában ünnepelte a zenekar legelső, Heavenicetriplemez huszadik évfordulóját. A teltházas koncertről sokan lemaradtak, így a márciusi koncerten őket is kárpótolva a colorStar visszarepül húsz évet, és ismét megidézi az első lemezt. Már csak azért is, mert ott lehet először kézbe venni a Trottel Records gondozásában újra, de vinylen először kiadott nagylemezt.
Az új lemezről eddig megjelent dalok:





Nincsenek megjegyzések: