2018. szeptember 12., szerda

Rendhagyó Élménypedagógiai konferencia Nagykovácsiban

"... Szeretnénk a figyelmébe ajánlani egy izgalmas élménypedagógia konferenciát (http://forraskonferencia.hu/ ), melyet az Élményakadémia Egyesület szervez és amely már tavaly is nagy sikerrel zajlott. A résztvevők (pedagógusok, szociális munkások, ifjúság fejlesztésével bármilyen formában foglalkozó szakemberek) sokféle workshopon vehetnek majd részt, tanulhatnak új, működő módszereket, amiket aztán később munkájukban hasznosíthatnak. Lesz például szocio-emocionális készségek fejlesztése kutyás terápiával workshop és még nagyon sok érdekes téma pszichológia, tapasztalati tanulás, közösség és társadalom, mozgás és művészeti nevelés és nemzetközi ifjúsági munka témakörökben....


A konferenciáról röviden:
KIKNEK AJÁNLJUK?
·         Gyermekvédelemben dolgozóknak
·         Pedagógusoknak
·         Szociális munkásoknak
·         Segítő szakmában dolgozóknak
·         Trénereknek
·         Ifjúsági munkásoknak


Működő eszközöket kínálunk
A Forrás konferencián az ifjúsági munka számtalan területének szakértői tartanak workshopokat a legszínesebb, leghatékonyabb módszerekről, amelyeket sikerrel alkalmaznak a fiatalokkal való munkájuk során. A konferencia középpontjában az élménypedagógia és a tapasztalati tanulás eszközei állnak, ezen kívül változatos pszichológiai és neveléstudományi, vagy akár művészet- illetve állatterápiás módszert ismerhetnek meg az érdeklődők.
A szakmai fejlődési lehetőségek biztosítása mellett célunk, hogy a hozzánk látogatók feltöltődhessenek a programjainkon, inspiráló és tanulságos saját élményeket gyűjtsenek, illetve hogy játékosan, szabadon kapcsolódhassanak egymáshoz, és kötetlenül eltöltsenek egy kis időt egy lelkes szakmai közösségben.

A programról

A Forrás Konferencián idén naponta 3 workshopon lesz lehetőséged részt venni. Minden idősávban a következő témák szerint lesz  1-1 workshop:
·         tapasztalati tanulás
·         pszichológia
·         közösség és társadalom
·         mozgás és művészeti nevelés
·         nemzetközi kitekintés az ifjúsági munkában

Emellett számíthatsz kerekasztal beszélgetésre és arra, hogy megpróbálunk téged abban támogatni, hogy a konferencia a lehető leghasznosabb legyen számodra.  A konferencia első estéjén piactérré alakul a helyszín, ahol rád és szervezetedre is számítunk – itt bemutatkozhatsz, kapcsolatot építhetsz.

A Forrás Konferencia helyszíne:
Nagykovácsi, Teleki-Tisza Kastélypark és annak oktatási épületei
2094, Nagykovácsi, Kossuth Lajos u. 2.

A Forrás Konferencia időpontja:
2018. szeptember 14-15.



További információk a részletes programról, jelentkezési feltételekről és a szervezőről:

Egy kis ízelítő a tavalyi konferenciáról:


Reméljük a konferencia felkeltette érdeklődését! Kérem keressen bizalommal!

Üdvözlettel:

Kelemen Orsolya
Forrás Konferencia Kommunikáció
06 70 9421015"



Nincsenek megjegyzések: