2015. november 9., hétfő

ROST & FRENÁK

"Egy este - két lenyűgöző művész találkozása


Egyedülálló produkcióval várja közönségét az Erkel Színház 2015. november 13-án. Rost Andrea, világhírű operaénekesnő és a kortárstánc nemzetközi hírű mestere, Frenák Pál és társulata csodát varázsolnak a színpadra.

A Rost&Frenák esten a hang, a mozdulat és a vizualitás tökéletes egységet alkot, a műfajok találkozásából születő produkció pedig egyedülálló. Több mint egy táncelőadás és több, mint egy koncert. Frenák Pál az előadás rendezője vallja: "„A koreográfia itt nem illusztratív módon kíséri a dalokat, nincs hierarchia zene és mozdulat között, sokkal inkább egy absztrakt, mégis nagyon konkrét látvány- és mozgásvilág kapcsolódik össze az akusztikai élménnyel,."

„Frenák Pál munkássága, koreográfiái, gondolatisága közel áll hozzám. A tánc, a mozdulatok szépsége, dinamikája, ritmusa, csodálattal tölt el! Legutóbbi bemutatójuk, a Birdie nagy hatással volt rám. Az előadást személyes találkozás követte, amikor_is  annyi inspiráció ért mindkettőnket, hogy a közös munka gondolata komoly kívánsággá érett bennünk.  Harazdy Miklós személyében fantasztikus zenész lesz az est zongoraművésze”– nyilatkozta Rost Andrea.

A Frenák Pál Társulat táncművészei és Rost Andrea közös produkciójában Berg, Kodály és Schumann dalai teremtenek különleges atmoszférát."
(sajtóközlemény)













Nincsenek megjegyzések: