2015. január 23., péntek

Február közepén indul a Werk Akadémia zenei menedzser képzése

A Werk Akadémia Zenei menedzser képzése harmadik alkalommal indul 2015. februárjában. A képzés igyekszik olyan gyakorlati tudásbázison alapuló szakmai kapcsolatokat nyújtani, amelyekkel a hallgatók biztonságosan indulhatnak és helyezkedhetnek el a könnyűzenei szcénában. A szak művészeti vezetője Czutor Zoltán, a Belmondo frontembere és ismert zenei szakember. 

A Zenei menedzser szak immáron harmadik éve vizsgálja a hazai piac legújabb tendenciáit,  különös tekintettel a tehetségkutató műsorokra, a technikai fejlődésre, a szakma legújabb szereplőire, s minden olyan tényezőre, amely a zene világában itt és most jelen van. A kurzus áttekinti a komoly- és könnyűzenei stílusirányzatokat a klasszikustól a rockon át, a manapság igen népszerű világ-és elektronikus zenékig. Foglalkozik továbbá a nemzetközi giga-koncertek szervezési folyamataival, átfogó betekintést nyújt a megvalósítás részleteibe, technikai és general rider-ek elemzésével. Néhány név az előadók közül: Bodnár Réka, Újfalusi Gábor, Bérczes Ádám, Bóna Márk, Bodrogi András, Hímer Bertalan, Peremenczky Krisztina, Héra Dániel, Kovács Ákos Dadan, Bajusz Attila és Schiwert Takács László.
A szemeszter végén a hallgatók saját koncertet szervezhetnek Budapest egyik frekventált és ismert helyszínén. A Zenei menedzser képzés február közepén indul.

További információ: 
Balogh Máté

70/457-1183

Nincsenek megjegyzések: