2013. december 7., szombat

Ökosikk

2013 decemberében immáron negyedik alkalommal szervezi meg a Werk Akadémia szokásos év végi karitatív eseményét. Az idei év központi gondolata az újrahasznosítás és a környezetbarát gondolkodás. Ennek szellemében idén egy közösségi kertet, a Grundot támogatják. 

A Werk stylist szakos hallgatói 50 darab, a Szputnyik Shop-tól kapott ruhát alakítanak át Lang Szonja divattervező vezetésével. A ruhákra a Werk Akadémia honlapján lehet 2013. december 6 – 17. között licitálni. A befolyó összegből a Budapest VIII. kerületében található Grundkertet ültetik be zöldség- és gyümölcstermő növényekkel 2014 tavaszán. Amennyiben nyilvánosságot ad a Werk kezdeményezésének, hozzájárul, hogy a budapesti gyerekek is értsék, a sárgarépa nem fóliázott polietilén tálcán terem.

A licitet záró december 17-i nyilvános esemény helyszíne a Grund (VIII. Nagytemplom u. 30). Fellép a Belmondo Együttes és az Easy Dinamics impro színházCzutor Zoltán a Belmondó énekese nem mellékesen a Werk februárban induló Zenei menedzsment szakirányának lesz a vezetője.


Nincsenek megjegyzések: