2013. december 2., hétfő

Meglepetés koncert!

Meglepetés koncertet ad karácsony előtt a Golestan együttes (és barátai). Tőlük szokatlan és váratlan dolgok fognak történni a megszokottak mellett a színpadon. Természetesen azt, hogy mi, vagyis mik lesznek a meglepetések nem árulhatjuk el, talán csak azt, ami hozzánk is kapcsolódik: például, a vizualista is gitárt ragad - méghozzá a kemény, villanyos fajtából -, és talán Gandalf kilétére is fény derül, ha valaki nem ismerné...
Többet tényleg nem mondhatunk, így marad a titokzatosság és a hivatalos közlemény:

"Ezúttal egy frissítő, lélekerősítő sétára hívunk Benneteketszívünk kertjébe, ahol ugyan nem a megszokott módon, de mégis telik-múlik az idő... Érzések, gondolatok és hangulatok váltják egymást. Ezeket fogalmazzuk meg zenei formában.
A koncert minden száma egy-egy ajándék lesz: bizonyos titokzatos okból kifolyólag (ez pedig a barátság) kedveskedni szeretnénk Nektek az Ünnepek közeledtével. December 18-án este 18.30 órára várunk szeretettel a Bóbita Bábszínház nagytermébe.

A rendezvény szervezője, a Golestan Kulturális Egyesület kéri, hogy aki szeretne részt venni a „Jégvirágos kert” Karácsonyi Esten, jelezze a golestan.egyesulet@yahoo.com email cimen, ahonnan sorszámozott belépőjegyet/helyjegyet küldünk."

Tehát a koncert ingyenes, de a jegyekért jelentkezni kell! (golestan.egyesulet@yahoo.com)

Nincsenek megjegyzések: