2013. március 17., vasárnap

Mesék a falu végéről


2013. MÁRCIUS 17., VASÁRNAP  
Bukta Imre: Másik Magyarország
Finisszázs
Kiállítótér, Műcsarnok Klub, Előadóterem

Belépő: 500 Ft (egész napra, minden programra érvényes), 14 év alatt ingyenes

PROGRAM

15.00 – Bukta Imre záró tárlatvezetése
Kiállítótér

Bukta Imre tárlatvezetése 15 órakor kezdődik és mintegy két órán át tart.

17.00 – Mesék a falu végéről
Darvasi László és Háy János olvassák fel a kiállításra írt történeteiket
Kiállítótér
Bukta Imre kiállításának záró napján Darvasi László és Háy János olvassák fel történeteiket, melyeket a kiállítás képei és installációi inspiráltak. A betört ablakoktól, a kivágott fáktól, a dülöngélő biciklistől és a disznóvágásokra emlékező böllérkéstől nem is lehetne szebben elbúcsúzni.

18.30 – Cabaret Band koncert
Előadóterem

Cabaret Band tíz éve alakult meg egy egri kiskocsmában amolyan borozgatós estén, és azóta változatlan hangulatban játszik… A „hobbizenekar” azóta három nagylemezt tudhat maga mögött, de már a negyedikre készülnekZenéjük néha cinikus, néha életszagú, de nem melankolikus, néha pörget, néha kinevet, néha részeges, kocsmaszagú, néha pop és néha rock.

20.30 – Tudósok koncert
Előadóterem

A Tudósok napjaink legaranyosabb szuper-gruppja: a mikrofonnál egyik kedvenc írónk és festőnk, a zenekar-alapító drMáriás énekel és szaxofonozik, jobbján Tövisházi Ambrus, a Péterfy Bori and Love Band vezetője játszik billentyűs hangszereken
A Tudósok stílusteremtő zenekar, amely a megszokott zenei irányzatokat kikerülve, közhelyeit kiforgatva egy vérbeli kelet-európai kritikus, szórakoztató és katarzis-produktív zenei nyelvet alakított ki, amely egyszerre jazz és underground, funk és punk, világzene és avantgárd. Vidáman tragikus dalszövegei és semmihez sem hasonlítható zenéje napról-napra egyre több bölcs és naiv rajongót nyer az ember felszabadítása és az értelmes túlélés ügyének.





Nincsenek megjegyzések: