2022. november 11., péntek

Ördögkatlan hírlevél

 

"Sziasztok,


na, ez a pillanat is eljött, immár a 16. Katlannal kapcsolatban írjuk a hírlevelet, az elsőt.
Egy hírlevélnek, akármennyi lírát és személyességet lopunk is bele, ahogyan neve is mutatja: híreket kell közölnie, ez neki a dolga. Kezdésnek összegyűjtünk hát néhány alapinfót.
 
Lesz-e Katlan?
Bizony LESZ! 2023. augusztus 1-5. között, mégpedig a 16.

Hogyan számoljuk egy Ördögkatlan korát?
Ez már nehezebb kérdés: ha egy emberre gondolunk, akkor egy szemtelen, szabad kamaszt képzelhetünk magunk elé, akinek szeretjük mondani: előtted a jövő! De ha például e sorok írója Szikszai Gazsi nevű unokája Bodza kutyájára gondol, aki egyidős a Katlannal, hát, róla inkább az mondhatjuk: mögötted az élet.
De mindez csak játék, fantáziálás – az viszont tény, hogy rajtunk, szervezőkön és a befogadó településeken semmi nem fog múlni.
 
Mikor lehet elővételben bérleteket venni?
Na, tulajdonképpen ezért írunk. Mert: mostantól! Ide most csak szűkszavúan annyit: karácsonyra, gondold el, a tavalyi áron kapsz egy bérletet (16.000 Ft), okkés, a Páros Bérletet kétezerrel emeltük 😊 (30.000). Minden mást a TIXA oldalához ide kattintva megtalálsz. Viszont ezek az áraink csak december 31-ig érvényesek, túl sokáig nem érdemes tehát lamentálni.
 
Váltsd meg a bérleted kedvezményes áron!
Ha ilyen alacsonyan tartjátok az árakat, meg tudjátok-e rendezni a fesztivált a jegybevételből?
Nem tudjuk. Sose is tudtuk. Szükségünk van állami támogatásra.
 
A mostani, háborús időkben, amikor olaj, benzin, megszorítások, bezárások, infláció… - számíthattok a szokásos állami támogatásra?
Nyilvánvaló, hogy nem számíthatunk. Mindent megpróbálunk, de ha szoktuk is mondani, hogy „nem vagyunk normálisak”, azért tudjuk, hol élünk, milyen évet írunk. Tudjuk, hogy nehéz lesz. De azt képzeljük, hogy a következő kérdés is eszetekbe jut:
 
Ha megengedhetem magamnak, hogyan segíthetlek benneteket? Vagyis mindenkit, aki öt napig egy Másik Magyarországon szeretne létezni?
Nem várjuk el, de tudsz segíteni. Többféle lehetőséget kínálunk. A jeggyel vagy bérlettel egy csomagban MezítlábasCsíkos vagy Mezítlábas-CsíkosKatlanbarát támogatóvá válhatsz, azaz a vételáron felül 5.000 Ft, 10.000 Ft illetve 20.000 Ft támogathatod a Katlant. Arra is van lehetőség, hogy jegy- vagy bérletvásárlás nélkül nyújts támogatást, ehhez ide kattints.
Támogass bennünket!
De még egyszer: nem várjuk el, hogy támogass. Nekünk és mindazoknak, akik velünk lesznek, pont elég, ha szeretettel fordulsz felénk-feléjük!
 
VÁRUNK SZERETETTEL,
a katlancsapat"
Váltsd meg a jegyedet!

Nincsenek megjegyzések: