2021. január 22., péntek

USEME – OMC live session


Online: twitch.tv
Friday, January 29, 2021 at 8 PM UTC+01
Price: Free
Nyilvános Bárki a Facebookon vagy azon kívül
A USEME egy modern pop-rock zenekar, a magyar zenei élet öt kiemelkedő és elismert alakját egyesítette azzal a céllal, hogy közösen együttműködve valami frisset, valami újat alkossanak. Egyedülálló produkciójukkal egyből sikerült berobbanniuk a hazai színtérre. Mára három nagylemezt, több klipet és számos telt házas klubbulit tudhatnak maguk mögött. A tudatos építkezésnek köszönhetően mára kihagyhatatlan szereplői a nagyobb hazai fesztiváloknak is. A zenekar eddig is nagyon termékeny volt, a jövőben is arra számíthatunk, hogy rengeteg új energiát fognak felszabadítani, érdemes hát csekkolni első streamkoncertjüket az OMC-n január 29-én!
🕖 A stream ingyenes, csak kattints a linkre január 29-én este 8-kor és már indul is:
https://www.twitch.tv/openmusic
🇬🇧 For free live stream please click on the link above on the 29th of January, 8 PM CET
👉 Az előadóval való chateléshez regisztráció szükséges a Twitchen (2 perc az egész). De beléphetsz a FB-accoddal is, úgy kb. 1 perc. Se.
🇬🇧 To chat with us, or to ask a question, please register on Twitch, you can use your facebook profile, takes only a minute or less.
👉 Ha szeretnéd anyagilag támogatni a zenekart, akkor a twitches regisztrációd után iratkozz fel, azaz nyomj egy SUB-ot a csatornára:
https://www.twitch.tv/subs/OpenMusic
🇬🇧 If you'd like to support the band, please subscribe after you completed your registration, and push 'SUB' on the channel.
💥 Fontos, hogy ezt a USEME streamje alatt tedd, mert innen tudjuk, hogy őket támogatod a SUBoddal.
🇬🇧 It is important that you do this during the live stream, so you can support them with your SUB.
💥 3 szinten lehet feliratkozni: 4,99 EUR (Tier 1), 9,99 EUR (Tier 2), 24,99 EUR (Tier 3). Dönts, mennyivel támogatnád a zenekart!
🇬🇧 There are 3 options to subscribe and support, 4,99 EUR (Tier 1), 9,99 EUR (Tier 2), 24,99 EUR (Tier 3).
💥 Ha feliratkoztál, nemcsak a zenekart támogattad, hanem onnantól részt vehetsz a csak SUBoknak szóló aktivitásokban és nézheted a SUB-only streameket is

Nincsenek megjegyzések: