2020. december 7., hétfő

Jurányi Programok! Streamelt előadások, a Mikulás üzenete, nyereményjáték..

 

YOUrányi Ajándékkártya! 

Ajándékozz karácsonyra színházi élményt!
YOUrányi Ajándékkártya!

A Jurányi Ház több mint színház.
Színházi és táncelőadások, családi és ifjúsági programok, kiállítások színes kínálata várja az érdeklődőket a 2020/21-es évadban is.
A YOUrányi Kártya kiváló karácsonyi ajándék, amely tetszőleges összeggel feltölthető, korlátlan darabszámú előadásra felhasználható szabadbérlet konstrukció, mellyel meglepheted barátaidat, családtagjaidat, kollégáidat.
 
Az Ajándékkártya már ONLINE is megvásárolható ITT...

Tartalmas feltöltődést kívánunk!

Megérkezett a Jurányi Mikulás! Nézzétek meg az üzenetét!

 

Az Egyasszony december 12-én beköltözik az otthonunkba!

A jelenlegi helyzetben sajnos nincsen lehetőség a személyes találkozásra, de ebben a nehéz időszakban sem kell teljesen megválni a színházi élménytől. A SzínházTV csapatával együttműködve már több előadásunk is eljuthatott az otthonunkba.
Az Egy őrült naplója és A csemegepultos naplója nagy sikert aratott a streamelés segítségével, a sorozat pedig folytatódik...
 
Néhány nézői visszajelzés:
,,Nagyon jó előadás volt. van előnye/hátránya is ennek a helyzetnek, az ilyen lehetőségeknek. én inkább élvezem az előnyeit: Keresztes Tamás játéka fantasztikusan jó, a kamerák révén olyan nézőpontokat, közeliket kaptunk, amit élőben nem lehetne, és így végre van lehetőség kisgyerek mellől "eljutni" színházi előadásra. köszönet érte. ☺️"

,,Kihagyhatatlan! A közeli kameraképeknek köszönhetően olyan élményben volt részünk, ami kárpótolta az élő színház varázsát, sőt, rendkívüli élményt adott. Még mindig a hatása alatt vagyok. Aki teheti nézze meg!"

,,Szenzációs volt! Most néztük negyedszer, de ha lesz még műsoron, mindenképp ott a helyünk! Andris zseniális. A végén zengett a taps a nappaliban!"

,,Nagyon jó előadás, képernyőn is ütős. Ajánlom mindenkinek és köszönjük a lehetőséget!! Nagyon jó ez a SzínházTV!"
 
SzínházTV professzionális stábja a produkciókat hat kamerával, ULTRA HD (4K) minőségben közvetíti.
A különleges színházi élményt a technikai színvonal mellett a kulisszák mögötti interjúk és más érdekes, izgalmas tartalmak biztosítják.

,,Fontos számunkra, hogy a határainkon túl élő nézőinkre is gondoljunk, ezért a közvetítéseket és az előadások elérhetőségét időzónákra bontjuk. Ennek köszönhetően New Yorktól Londonon át egészen Sydneyig, mindenhol helyi idő szerint este 19:00-órától másnap este 19 óráig lesz elérhető a tartalom." a SzínházTV stábja

Az élő közvetítések háziasszonya Kovács Patrícia, aki végigkalauzol bennünket a színházi estéken.

Bővebb információ/jegyvásárlás ITT...


VÁSÁROLJ JURÁNYI HÁTIZSÁKOT!

 
Hátizsákvásárlással is támogathatod a Jurányi Ház működését.
Egyedi táskákat készítünk.
Garantált, hogy nem jön szembe veled az utcán:).
Örömmel jelentjük, elkészült a legújabb kollekció!
 
 
 

A Jurányi is csatlakozott az Öko-tudatos színházi együttműködéshez

Öko-tudatos színházi együttműködés
A JÖVŐ NÉZŐIÉRT – ZÖLD SZÍNHÁZ PROJEKT
 
Közösen kapcsolódnak A Jövő Nézőiért programhoz, amelyet a Miskolci Nemzeti Színház a 2019/2020-as évadban indított el, és amelynek céljai: szemléletformálás, minél több zöld programban való részvétel; környezettudatosságra törekvés az energetikai működésben, a hulladékkezelés és az üzemeltetés területén, újrahasznosításra törekvés a művészeti kivitelezés során; együttműködés zöld szervezetekkel, cégekkel és közös zöld színházi programok megvalósítása, közös fellépés egy öko-tudatos színházi szakmai szervezet létrehozásáért. A zöld színházi társulás nyitott, mások is csatlakozhatnak, akik hasonlóan vélekednek: a színházi működés minden területén szükséges olyan megoldásokat találni, amelyekkel tehetünk a környezetünkért.
 
  

JÁTÉK!

A hírlevél olvasói között Péterfy - Novák Éva Egyasszony című könyvét sorsoljuk ki a Booklinejóvoltából. A kérdés: Mikor látható a SzínházTv műsorán az Egyasszony című előadás?

A megfejtéseket az alábbi e-mail címre várjuk: juranyijatek@gmail.com 
A sorsolás napja: 2020. december 13.
Sok sikert kívánunk a játékhoz!

Vigyázzunk Magunkra, vigyázzunk Egymásra!

Nincsenek megjegyzések: